Suntem intr-o luna cu reduceri din plin si urmeaza o perioada in care consumul creste simtitor. Mai ales daca ne referim la fashion, categorie propulsata de trecerea la noua garderoba.

Pentru a profita de acest potential, Tuatara.ro iti ofera ocazia de a castiga suplimentar premii in valoare de 600 de euro.

Pe langa comisioane, afiliatul care va cumula cea mai mare suma din comisioane pe parcursul unei luni va fi recompensat cu:

200 de euro, pentru comisioanele generate in intervalul 23 august- 30 septembrie;

100 de euro, pentru comisioanele generate in intervalul 1 – 31 octombrie,

100 de euro, pentru comisioanele generate in intervalul 1 – 30 noiembrie,

200 de euro, pentru comisioanele generate in intervalul 1 – 31 decembrie.

Vor fi luate in calcul doar comisioanele acceptate.

Bonusurile vor fi acordate in momentul cand vor fi procesate toate comisioanele dintr-o luna. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre 2Parale.

Raman valabile si comisioanele preferentiale pe care le poti castiga in functie de performantele tale. Depaseste comisionul standard de 10%, poti castiga mai mult din vanzari:

– 12% pentru 2-5 comisioane lunare aprobate,

– 15% pentru 6-10 comisioane lunare aprobate,

– 20% daca depasesti 11 comisioane aprobate intr-o luna.

Poti profita si de ultimele reduceri de pana la 60% afisate de Tuatara.ro, ai bannere noi in retea pe care le poti promova.

Pentru alte detalii, ii poti contacta pe reprezentantii Tuatara.ro folosind sistemul intern de mesaje.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>