Stiti cum e cand de ziua ta ai parte de mai multe surprize decat te-ai fi asteptat? Cam asa a fost miercuri la affiliate meetup-ul unde am aniversat un an de la prima intalnire lunara 2Parale.

Au venit rand pe rand afiliati si advertiseri cu traditie in 2Parale, noi colaboratori, prieteni vechi, am cunoscut afiliati care muncesc si sunt decisi sa isi creasca veniturile. Ne-am strans in final intr-un grup mare si vorbaret. Multumim tuturor pentru feedback si interes, ne-ati reconfirmat utilitatea unor astfel de discutii offline.

A fost o buna ocazie pentru advertiseri de a interactiona cu afiliatii la un pahar de limonada si de a gasi solutii pentru cresterea vanzarilor. Am facut schimb de idei, afiliatii interesati au primit sugestii sau raspunsuri la nelamuririle lor. Speram ca toti sa le puna in practica si sa vina rezultatele.

Dupa luna august ne asteapta o perioada in care creste consumul, incep pregatirile de scoala, se schimba garderobele, interesul se muta pe alt tip de produse, sa profitam si sa castigam impreuna cat mai mult. Din septembrie revenim la intalnirile tematice, focusate pe recomandari si idei, ne-ar placea sa le treceti in agenda. Urmatoarea e pe 7 septembrie la Bucharest Hubb.

Si pentru ca imaginile sunt mult mai sugestive, am lasat pe final cireasa aniversara: fotografiile cu bauturile benefice in afiliere ;). Multumim frumos si gazdelor noastre de la Gradina Verona.

Sa repetam isprava, ne mai vedem la un meetup?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>