Sursa foto: starshiners.ro

Pe masura ce ne apropiem de noul sezon cresc si oportunitatile de castig. Mai ales pentru categoria Fashion, sustinuta de interesul pentru garderoba de toamna, reinceperea scolii si fluxul de nunti din aceasta perioada :).

In acest context favorabil castigurilor, StarShinerS va rasplateste efortul cu un voucher de cumparaturi in magazin, pe langa comisionul de 10% obtinut la fiecare vanzare. Genereaza peste 50 de vanzari in perioada 24 august -24 septembrie si,  odata ce vor fi acceptate, StarShinerS iti ofera suplimentar un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei.

La peste 100 de comenzi acceptate beneficiezi de un voucher de 200 de lei, iar daca depasesti 150 de tranzactii castigi, pe langa comisioane, si un voucher de cumparaturi in valoare de 300 de lei. Voucherele poti fi folosite pentru a achizitiona orice produse de pe StarShinerS.ro.

Spor la conversii si la cumparaturi!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>