Ce ratezi in campania ta de afiliere
Calculeaza bine de la inceput ce comision poti oferi afiliatilor, poti preveni efectele negative provocate de o  scadere ulterioara a acestuia. Vezi o serie de recomandari care te pot ajuta sa vinzi mai bine prin afiliere.

Daca vrei trafic, comentarii…
Vrei un retweet? Vrei sa stii mai multe despre ce vor cititorii tai? Cere, intreaba, convinge-i. Un call to action direct te poate ajuta sa atragi mai mult trafic sau sa obtii ceea ce ti-ai propus cu site-ul tau, citeste cateva recomandari.

SEO, pas cu pas
Fie ca faci afiliere, fie ca ai un magazin online, fii constant atent la traficul adus de motoarele de cautare. Vezi pas cu pas cum poti derula o strategie SEO si ce indicatori trebuie sa urmaresti.

Inainte de a relansa un site…
Gandeste-te bine de ce, cand si cum sa faci asta, un nou site nu inseamna neaparat mai multe vanzari.  Inainte de a relansa un site, ar trebui sa ai in vedere mai multe elemente, afla mai multe.

Ce se cumpara in IT&C
Vesti bune pentru afiliati: piata locala a produselor IT a crescut cu peste 27% in trimestrul doi. Si mai sunt si alte sectoare cu evolutii bune, cu potential pentru afiliere. Vezi ce produse se cumpara mai mult in aceasta perioada.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>