Dupa cum va spuneam, un afiliat a doborat vineri primul record de la demararea campaniei “Dublu pentru campioni”, cu un comision de 409,11 lei obtinut dintr-o singura vanzare. Afiliatul a generat vanzarea, advertiserul BestKids a acceptat-o, vineri a si achitat comisionul, moment in care recordul a fost confirmat.

Pe langa comisionul de la BestKids, afiliatul persoana juridica All4Web Internet Solutions va fi recompensat si cu un bonus de 409,11 lei din partea 2Parale. Ii dublam practic comisionul.

Felicitari din partea noastra pentru implicare.

Cum a reusit? Ne spune Relu Botinant din partea All4Web Internet Solutions.

Colaboram cu 2Parale de mai mult de un an. Am reusit sa fructificam oportunitatile pe care platforma ni le-a oferit si am obtinut rezultate notabile. De-a lungul colaborarii am implementat serviciul pe majoritatea site-urilor pe care le administram, decizie pe care nu o regretam deloc. Felicitari echipei 2Parale pentru ca promoveaza cu succes marketingul afiliat in Romania.

Primul record a fost doborat in mai putin de cinci zile de la lansarea campaniei, evident ca nu e usor si ca e nevoie de munca, dar se poate. Si mai ales merita. In acest caz vorbim de un castig de peste 800 de lei dintr-o lovitura. E randul vostru acum, e o perioada buna pentru cumparaturile online, sunt multe oportunitati, profitati de ele.

Spor!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>