Sursa foto: e-nnovation.pl

Se anunta o toamna bogata in evenimente, pe alese in functie de interesele fiecaruia dintre voi. Va focusati pe publicitatea online? Vreti sa invatati mai multe despre e-commerce sau mobile marketing? Optiuni exista, important e sa participati si sa invatati cat mai mult din experientele de acolo.

Noi am ales deja cateva evenimente unde vom fi prezenti si la care ne-ar placea sa ne fiti alaturi. Incepem cu Digital Publishing & Advertising Day 2011, un eveniment aflat la prima editie, dedicat in special publisherilor din .ro. Conferinta prezinta principalele oportunitati ale pietei locale de publicitate si provocarile de care se lovesc publisherii si advertiserii locali.

E o ocazie de a invata din experienta unor speakeri precum Petru Jucovschi (Microsoft), Doru Panaitescu (consultant marketing online) si Andrei Rosca (Spada). Dorin Boerescu a pregatit o serie de sugestii pentru publisherii care doresc sa castige prin marketing afiliat, cu insight info despre tendinte in achizitiile online din Romania. Editia din aceast an este una pilot, accesul se face pe baza de invitatie, e un eveniment care merita urmarit.

Luna octombrie marcheaza un adevarat tur de forta. Dupa cum v-am spus, pe 12-14 octombrie ca venim la Cluj, la TeComm, un eveniment de doua zile pe care cei interesati de business-urile si oportunitatile din e-commerce nu il pot rata.

Mai ales ca aveti si reducere de 10% ca parteneri 2Parale. Plus alt discount de 10% daca va inscrieti in luna septembrie. Am enumerat trei zile? Perfect, pentru ca va pregatim o surpriza pentru 12 octombrie seara, aducem workshop-ul 10 pentru Marketing Afiliat si la Cluj. Stay tuned, curand venim cu mai multe info.

Inainte de Cluj insa, ne face mare placere sa ne numaram printre companiile invitate la conferinta internationala e-nnovation de la Poznan, in Polonia. Romania va fi reprezentata de Marius Ghenea (FIT Distribution, antreprenor in serie), Daniel Nicolescu (ePayment – PayU Group) si Dorin Boerescu, toti vor face parte dintr-un portofoliu atractiv de speakeri, precum Eric Ly, co-fondatorul LinkedIn si Kamil Brzeziński (Allegro Group).

Participantii la e-nnovation vor avea posibilitatea de a afla secretele unor proiecte care au influentat piata mondiala de e-commerce, punandu-se la curent cu noi tehnologii si solutile de imbunatatire a functionarii companiilor in domeniul busines-ului pe internet. Daca esti implicat intre-un business online, esti proprietar/manager de magazin online, furnizor de solutii si tehnologii pentru e-commerce, antreprenor in domeniu, investitor sau blogger, e un eveniment care te va ajuta nu numai la capitolul know-how, ci si la networking, in conditiile in care anul trecut au participat peste 500 de persoane din intreaga Europa.

Revenim la inceput de luna, pe 5 octombrie mai exact, pentru ca invitam la Bucharest Hubb, la o intalnire lunara 2Parale cu miza mare in afiliere, vorbim despre SEO si optimizarea continutului pentru motoarele de cautare. Il puteti trece in agenda, veti vedea azi si despre ce e vorba mai exact.

Ce evenimente nu veti rata in aceasta toamna? Ce recomandari aveti?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>