Principalul scop al unui afiliat este de a genera comisioane. Cat mai multe si cat mai mari ca valoare. Daca nu se intampla acest lucru, apare problema cu „trafic gratuit” catre advertiser. Noi incercam sa ajutam afiliatii sa evite acest lucru pe cat de mult posibil. Nu va concentrati doar pe comisionul si perioada de recurenta oferita de un advertiser. Asta deoarece un advertiser cu un comision mic poate avea rata de conversie mai buna, sau un advertiser cu o perioada mica de recurenta poate avea un brand in spate care convinge mai usor vizitatorul sa cumpere.

3 criterii prin care sa alegi un advertiser pe care sa-l promovezi

1. Care sunt cele mai performante campanii din 2Parale?

Din directorul de campanii exista optiunea de sortare a campaniilor in functie de valoarea totala a comisioanelor generate in platforma noastra pe ultimele 30 de zile. Mai putem sorta dupa numarul de click-uri trimise si valoare comision/100 de click-uri unice.

In primul rand, este foarte important de stiut care sunt cele mai performante campanii din categoria pe care urmeaza sa o promovati.



Este interesant totusi sa stim care sunt campaniile care primesc cele mai multe click-uri. Din diferentele care apar in aceste topuri va puteti da seama care campanii convertesc pentru click-uri mai putine.

2. Informatii despre campanie

Recent am adaugat in platforma statistici legate de respingerea comisioanelor de catre advertiseri. Ca sa puteti vedea aceste statistici, trebuie insa sa aplicati si sa fiti aprobat in acea campanie.

Puteti analiza astfel comisioanele respinse ca si numar/valoare precum si cel mai vechi comision neprocesat. Pentru advertiserul de mai sus observati ca doar 2% din comisioane sunt respinse, iar media din categoria respectiva este de 11, respectiv 14%. Remarcati si faptul ca cel mai vechi comision neprocesat a fost inregistrat acum o zi. Ce inseamna acest lucru? Ca aproape toate comisioanele sunt acceptate intr-un timp foarte scurt, deci este o campanie care merita din plin sa fie promovata.

Comparati tot timpul procentul sau valoarea din acea campanie cu media pe categorie.

3. Uneltele advertiserului

Ce unelte ne pune advertiserul la dispozitie? Daca doriti sa folositi bannere s-ar putea sa nu aveti ce alege din cele 15 oferite de advertiserul din stanga. In mod normal, advertiserul ar trebui sa ofere afiliatilor cat mai multe bannere pe categorii, cu promotii si oferte, precum si pe mai multe marimile standard.

Avem peste 100 de campanii pe care le puteti promova prin 2Parale, de aceea este important sa alegeti campania care se potriveste cat mai bine cu traficul vostru.

Voi cum alegeti ce campanie sa promovati?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>