Daca vrei sa castigi bani din afiliere, trebuie sa inveti mai multe despre SEO. Motiv pentru care am si dedicat intalnirea lunara din octombrie metodelor&recomandarilor SEO in afiliere. Dupa interesul si experienta celor din sala, ne este clar ca a fost alegerea potrivita.

Orice si oricat as scrie despre aceasta intalnire nu as putea sa surprind esenta: o multime de idei de pus in practica pe care cei prezenti le-au strans din discutiile de aseara. Cel putin acesta a fost feedback-ul primit. Pentru care le multumim. Daca ati ratat intalnirea sau nu ati reusit sa parcurgeti toate informatiile, va oferim acces la prezentari.

Dorin Boerescu a deschis intalnirea cu o serie de recomandari despre cum castigi din marketingul afiliat, completate cu tendinte in achizitiile online din .ro. Creste numarul de cumparatori online, valoarea medie a tranzactiilor evolueaza si ea, sunt categorii care se dubleaza sau se tripleaza de la an la an, pe scurt, potentialul e mare. Dorin Boerescu va reveni zilele acestea cu mai multe explicatii si sugestii.

 

Metode SEO in afiliere

Gabriel Curcudel – aka Krumel – a orientat discutiile catre partea de optimizare pentru motoarele de cautare, cu o analiza pe cateva site-uri care castiga din afiliere. A surprins greselile pe care le fac afiliatii, in top fiind optimizarea pe un singur cuvant cheie, de obicei unul general unde e concurenta mare. Fructificati potentialul niselor, optimizati-va site-urile pe cuvinte cheie derivate, cu sanse de conversie mai mari. Discutiile s-au mutat catre link building, ranking, plus catre o analiza pe site-urile de reduceri. Prezentarea e mult mai sugestiva, sa va fie de folos.

Olivian Breda a pregatit cateva recomandari pentru optimizarea continutului astfel incat sa atrageti cititori si conversii. Plus o lista de site-uri pe care le puteti urmari pentru mai multe sugestii si noutati din domeniu.

Am incheiat seara festiv, cu tortul dedicat celor peste 7.000 de afiliati din 2Parale. Perfect pentru a indulci networking-ul&negocierile de dupa 🙂

Ne-am bucura sa folositi toate aceste informatii&recomandari pentru a va imbunatati rezultatele.

Multumim pentru feedback si implicare afiliatilor si advertiserilor prezenti, va dorim sa puneti in aplicare recomandarile primite la cald. Pe Facebook si ii puteti cunoaste si voi pe cei care au participat, faceti-ne o vizita.

Stay tuned, in noiembrie va pregatim ceva nou. Pregatiti-va de controverse ;).

Ce informatii ati dori sa aflati dintr-o viitoare intalnire despre SEO?

P.S.: Salutari comunitatii Seopedia, ne-a facut placere sa discutam si offline, va mai asteptam.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>