Cand afiliatii fac SEO si AdWords
Sunt afiliatii care fac SEO si AdWords o problema pentru un advertiser? Cum atragi afiliati, ce informatii le pot fi de folos pentru cresterea rezultatelor? Informatii&recomandari pretioase din partea lui Carolyn Kmet, managerul care supervizeaza actiunile de marketing afiliat ale Groupon. Un interviu care merita citit atat de catre afiliati, cat si de catre advertiseri.

65 de surse de trafic
Wikipedia, interviuri cu specialisti din nisa ta, tricouri de promovare a blogului tau pe care sa le porti la evenimente, o lista intreaga de surse de trafic pentru site-ul tau. Probabil ai citit o multime de astfel de articole, insa vei gasi cu siguranta aici cateva idei pe care le poti aplica.

9 sugestii pentru un call to action convingator
Numerele si indemnurile la actiune atrag atentia vizitatorilor si ii fac sa cumpere, daca sunt impachetate intr-un mesaj convingator. Vezi cateva sugestii prin care poti crea un call to action atractiv si generator de conversii.

Idei de design pentru experiente eficiente
Daca vrei conversii, ai grija si la designul site-ului. Modul in care prezinti produsele, elementele prin care interactionezi cu vizitatorul si il directionezi sa completeze un formular, de exemplu, te pot ajuta la conversii. Vezi cateva idei de design prin care poti dezvolta o experienta placuta si eficienta vizitatorilor site-ului tau.

De ce nu se cumpara de pe site-ul tau
Un site aglomerat si greu de citit, lipsa elementelor de incredere, a testimonialelor si informatiilor despre site/companie scad sansele conversiilor pe un site e-commerce. Vezi cateva recomandari utile pentru a castiga vanzari.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>