Cum scrii convingator
Daca vrei sa recomanzi un produs prin afiliere, de exemplu, alege un stil de scriitura convingator si un  articol bine structurat. In functie de produs si tipul site-ului tau, atrage cititorii cu o poveste sau cu o descriere la obiect care sa faciliteze citirea articolului.

Rezultate de durata in SEO
Ti-ar placea ca schimbarile efectuate constant Google sa nu iti mai afecteze site-ul? Nu se poate, iti spunem noi :). Poti minimiza insa efectele acestor modificari daca lucrezi in anumite directii si iti asiguri o buna optimizare pe termen lung.

Cum analizezi un landing page pentru mai multe rezultate
Vizitatorul a ajuns pe site-ul tau, convinge-l sa si cumpere printr-un landing page atractiv. Urmareste rezultatele si istoricul unui landing page, compara rezultatele mai multor landing page-uri si pastreaza cele mai bune mesaje. Vezi si alte sugestii pentru a obtine rezultate maxime.

Dezvolta fani fideli pe Facebook
Un fan fidel pe Facebook nu numai ca devine si client, dar iti poate recomanda produsele si altora. Cum il fidelizezi? Antreneaza interactiunea dintre fani si rasplateste-le interesul. Ai la indemana cateva tactici prin care ii poti fideliza.

Studiu de caz site de prezentare
Vezi pe un studiu de caz cum poti imbunatati la nivel de SEO, design, continut – marketing in general – un site de prezentare, cu sugestii punctuale.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>