Daca la inceputul anilor 2000 orice initiativa antreprenoriala in online-ul romanesc se lovea de multe necunoscute, de la know-how si finantare la monetizare, acum, antreprenorii au acces la resurse variate care le usureaza mult drumul catre un business de succes.

Daca vrei sa inveti mai multe despre antreprenoriat, iti sugeram sa apelezi la cei de top, la cei care au reusit sa dezvolte business-uri de succes international sau afaceri creative. Ai ocazia sa vorbesti cu astfel de antreprenori si sa inveti din experienta lor la editia din acest a conferintei How to Web.

Timp de doua zile, pe 9-10 noiembrie, peste 35 de antreprenori, specialisti si investitori internationali, lideri in domeniile lor de activitate, vor dezbate la Bucuresti subiecte legate de tendintele de dezvoltare viitoare ale internetului, modele de afaceri, inovatie si antreprenoriat web. De la Social Media, Mobile Apps si platforme de tip daily-deals la finantare si tips&tricks.

Merita sa participi

√ Vei avea ocazia de a invata chiar din experienta fondatorilor unor afaceri internationale, de la cei care au pus bazele business-ului si au trecut atat prin problemele de inceput, cat si prin provocarea dezvoltarii.

Miki Devic, fondator al HTTPool, una dintre cele mai mari retele de advertising din Europa Centrala si de Est, Branko Milutinovic, co-fondator si CEO al Nordeus, producatorul celui mai popular joc social sportiv din lume, Max Niederhofer, fondator si CEO al Qwerly, Vladimir Oane, co-fondator si CEO al Ubervu,  Felix Petersen, co-fondator al Amen si Plazes, „pionier al retelelor sociale mobile” conform TechCrunch sunt cativa dintre cei care iti vor dezvalui din know-how-ul lor.

√ Afli mai multe despre dezvoltarea unei afaceri, dar si despre tendintele web. Poti invata aplicat cum dezvolti un produs si ce noi tehnologii te pot ajuta,  vezi care sunt tendintele web si poti identifica oportunitati de extindere a afacerii tale.

√ Vei putea interactiona cu peste 700 de antreprenori, specialisti, dezvoltatori sau finantatori, din diferite sfere de inters din zona tehnologiei, dezvoltarii web si a antreprenoriatului, intr-un program gandit special pentru a colaborarile imediate.

√ Ai transport gratuit cu autocarul din Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova sau Sibiu in Bucuresti pe data de 8 noiembrie si returul pe 11 noiembrie.

Pentru ca esti partener 2Parale, ai ocazia de a participa cu o reducere de 20% din costul biletului, este suficient sa ne anunti intr-un comentariu de ce vrei sa participi si vei beneficia de discount.

Avand in vedere ca mai sunt doar cateva zile de inscriere, asigura-ti accesul la know-how si noi oportunitati.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>