Despre IT&C se vorbeste mult in .ro. Mai mult decat se face in anumite cazuri. Miza e mare, e perla coroanei in e-commerce. Cu tot acest bagaj la activ, am ales ca in noiembrie sa va dam oportunitatea de a discuta deschis si aplicat despre posibilitatile de a face bani prin afiliere din IT&C. Cu advertiseri de-o parte, afiliatii de cealalta. Si noi, plus un arbitru priceput.

Ce a iesit? Am reusit sa strangem la aceeasi masa mare parte din cei mai performanti advertiseri IT&C din 2Parale. I-am avut alaturi pe Jeanina Ionescu de la Debo, Ana Mihailescu de la MarketOnline, Mihai Patrascu de la evoMAG si Cosmin Daraban de la QuickMobile. Plus o intreaga echipa de la ClickShop.

Vlad Andries, Ciprian Dragoi, Iulian Mirzac, impreuna cu mai multi invitati au completat coltul afiliatilor. La mijloc Radu Dumitru, un moderator excelent. Multumim tuturor pentru implicare, ne bucuram ca au profitat de oportunitate.

Cateva concluzii si sugestii utile despre review-uri, comisioane aprobate, cum iei un produs in teste gasiti la nwradu.ro, cipy.ro, respectiv micromoft.ro.

Recomandari

Vrem sa punctam cateva recomandari pentru toti afiliatii interesati de IT&C, dar si de alte campanii din 2Parale, in general:

• inainte de toate munciti, testati, faceti lucruri. Nu merge un banner, incercati altul. Feed-ul nu corespunde nevoilor sau preferintelor voastre? Incercati sa il folositi asa, vedeti ce rezultate obtineti. Nu va incarcati negativ, pierdeti bani asteptand un anumit tool sau raspuns.

• aveti nevoie de informatii, unelte, produse in teste? Cereti-le. Advertiserii prezenti au confirmat deschiderea lor de a va sustine in cresterea performantelor, mai ales daca le demonstrati ca aveti potential si ati adus deja rezultate.

• promovati mai multe campanii, tipuri de produse inainte de a trage concluzii.

• a inceput o perioada foarte buna pentru IT&C, cei care vor munci mai mult cu siguranta vor obtine rezultate pe masura. Atrageti cati mai multi vizitatori, potentiali clienti, veti putea profita inclusiv din perioada de recurenta, in ianuarie-februarie e perioada reducerilor.

• se cauta laptop-uri, telefoane, electrocasnice, focus pe ele.

Mai multe insight-uri despre obiceiurile de cumparare puteti gasi si in prezentarea de mai jos, le puteti folosi, de exemplu, pentru a va planifica strategia, articolele, reclamele PPC.

Participantii la intalnire au aflat in premiera despre 2Parale Wiki, o platforma pe care speram sa o dezvoltam impreuna cu voi, in ideea de a invata si castiga impreuna mai mult. Va invitam sa contribuiti, primii pasi i-am facut noi.

In concluzie, suntem convinsi ca rezultatele vor veni pentru cei care au participat si sunt determinati sa se implice si sa puna in aplicare recomandarile primite. Speram sa transforme oportunitatile in bani. Ca de obicei, va asteptam in vizita pe Facebook unde ii puteti cunoaste si voi pe cei care stiu sa profite de ocazii ;).

Multumim pentru gazduire Orange concept store, cu siguranta ne vom mai vedea aici.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>