Cum profiti de sezonalitate in afiliere
Vin sarbatorile, asigura-te ca obtii castiguri maxime in acest sezon, atat ca afiliat, cat si ca advertiser. Interesul crescut pentru anumite produse in cateva perioade din an poate aduce avantaje tuturor partilor, daca este fructificat eficient. Planificarea e primul pas, urmareste-i si pe ceilalti.

Conversii mai bune pe blog
Ai in continuare trafic bun pe unele articole mai vechi? Verifica ce posturi atrag constant cititori si adauga un mesaj prin care sa ii convingi sa se aboneze prin RSS, de exemplu. Foloseste mesaje clare, care indeamna la actiune. Vezi cateva idei prin care poti creste conversiile pe blog.

SEO dupa Google Freshness Update: tactici&strategii
Ca sa tii pasul cu schimbarile de algoritm efectuate recent de Google, adapteaza-ti strategia SEO pentru a profita de modificarile aduse de Google Freshness Update. Continutul recent, proaspat este prioritizat la afisarea rezultatele, adauga constant noi articole pe site. Apeleaza si la alte strategii&tactici.

Copywriting-ul care aduce mai multe vanzari in e-commerce
Un bun copywriting pe un site de shopping se pare ca te poate ajuta sa atragi chiar si cu 30% mai multe conversii. Multi vizitatori afla informatii despre produs de la tine, din textul si fotografiile tale. Ai grija cum organizezi informatia, renunta la fraze si formulari lungi, axeaza-te pe continut util, informativ, dar si creativ.

Ce fac utilizatorii la tine pe site
Urmaresti ce fac vizitatorii la tine pe site, ce le place si ajungi sa ii convingi sa cumpere un produs sau sa se inscrie la newsletter. Ai la indemana cateva unelte si metode prin care poti afla mai multe despre experienta utilizatorilor pe site astfel incat sa o imbunatatesti si sa obtii rezultate.

BONUS: Decembrie este cel mai important moment din an pentru vanzarile IT, zic unii dintre cei mai importanti jucatori din domeniu. Sa vedem si ce ofera atunci.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>