Dupa experienta anilor trecuti, ultimele doua luni din an aduc cele mai mari venituri afiliatilor si advertiserilor care stiu sa profite de oportunitati si de goana dupa cadouri. Si daca vorbim de cadouri, cu siguranta vorbim si de carti.

O oportunitate pentru voi de a castiga mai mult in aceasta perioada si de a va face un cadou frumos de sarbatori. Ce ziceti de un iPad 2? Elefant.ro va ofera posibilitatea de a castiga unul in campania lor, pe langa comisioane.

Afiliatul care va cumula cea mai mare suma din comisioane valide in perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2011 va castiga direct un iPad 2, fara tragere la sorti. Suma comisioanelor trebuie sa depaseasca pragul minim de 150 de lei. Premiul va fi oferit dupa procesarea tuturor comisioanelor inregistrate in perioada mentionata.

In ajutorul vostru puteti folosi o serie de date utile pe care Elefant.ro le face publice pe site. Din seria modalitatilor de a alege produse afiliate, urmariti topurile si ofertele prezente in sidebar-ul site-ului. Puteti alege dintre cele mai noi produse, cele mai mari reduceri si Cartile lunii, de exemplu.

E o ocazie de care ne-ar placea sa profitati, poate fi un cadou binemeritat la sfarsit de an.

Spor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>