Focus pe SEO sau pe continut?
Pentru un blog/site mai bine vazut trebuie sa aloci mai mult timp SEO? Te concentrezi mai degraba strict pe continut? Greu de generalizat, ai in ajutorul tau o multime de tool-uri care pot automatiza destul de mult activitatile de SEO. Vezi pas cu pas ce ai de facut pentru trafic&rezultate mai bune.

Esti pregatit pentru noul Google Analytics?
Din ianuarie 2012 se pare ca toata lumea va folosi noua versiune a Google Analytics, intrucat cea veche nu va mai fi disponibila. Asigura-te ca esti la curent cu noutatile importante aduse de Google Analytics si invata cum poti folosi in avantajul tau noua versiune.

Reclame AdWords eficiente: ce poti invata de la teleshopping
Daca reclama ta AdWords prezinta o oferta clara si un produs usor de folosit si achizitionat, esti pe drumul cel bun. Afla din cateva studii de caz cum poti schimba textul unei reclame pentru a convinge mai multi utilizatori. Si pentru conversii mai bune.

Social media pentru a atrage clienti
Pagina de Facebook sau contul de Twitter te pot ajuta sa atragi mai multi clienti si sa ii fidelizezi, fie ca esti advertiser, fie ca esti afiliat. Dezvolta mai multe tipuri de continut pe care sa le oferi constant, grupeaza aceste retele intr-un hub de continut. Si testeaza, vezi si alte sugestii.

Ce spui despre un produs pentru a atrage vizitatori
Dincolo de informatiile tehnice sau de manualul de utilizare, detaliile despre un produs prind la public daca sunt personale si redate intr-un limbaj prietenos. Dezvoltarea unei comunitati a clientilor/utilizatorilor poate fi de mare ajutor la acest capitol, ai in vedere forumurile sau concursurile, de exemplu.

BONUS: Ce stabilesti mai intai: designul sau continutul site-ului? Un articol foarte util si complex despre strategia de continut si procesul de design&development, cu exemple si recomandari.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>