Atrage trafic pe blog – tactici pentru 2012
Multe tactici de crestere a traficului pe site se mentin de-a lungul anilor, insa trebuie adaptate pentru a urma schimbarile permanente din online.  In 2012 vizeaza cititorii care obisnuiesc sa redistribuie continutul si lucreaza mai mult la partea de social media.

De ce esuezi in afiliere
Ca afiliat, daca nu iti rezervi timp pentru a invata mai multe despre acest domeniu inainte de a incepe promovarea, ai pornit deja cu stangul. Ca advertiser, fara implicarea ta in campania de afiliere nu rezolvi nimic. Rezultatele nu vin singure. Urmareste cateva greseli frecvente si incearca sa le eviti.

SEO: Ai multe reclame? Google te penalizeaza
Afisezi  multe reclame in primul ecran al site-ului tau? Mai gandeste-te. Google loveste din nou si aduce cateva schimbari de algoritm prin care vor fi penalizate la cautari paginile cu prea multe reclame in primul ecran afisat.  Bineinteles ca nu spune si ce inseamna prea multe, ai insa cateva solutii la indemana.

Cum scrii o reclama AdWords  axata pe rezultate
In reclamele PPC ai la dispozitie doar cateva cuvinte prin care sa te impui in fata competitiei si sa atragi conversii. Trebuie sa te asiguri ca textul tau include oferta in sine, aduce valoare pentru utilizatori si contine un call-to-action greu de refuzat. Vezi pe exemple cum poti aplica aceste principii.

10 idei pentru profit in e-commerce
Cauta canale noi de vanzare si promovare, mai ales axate pe rezultate. Dezvolta sau promoveaza produse unice in segmentul tau, cu siguranta vei atrage atentia cumparatorilor. Se anunta un an bun pentru comertul online din .ro, profita de evolutie si majoreaza-ti profitul.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>