2Parale trece intr-o noua etapa. Daca pana in prezent am generat vanzari de cc. 21 de milioane de lei si comisioane de 1,8 milioane, sa vedeti de acum incolo ce urmeaza ;).

Stefan Iordache, fondatorul grupului Leo Burnett Romania, intra in actionariatul 2Parale preluand integral pachetul de actiuni detinut de Daniel Enache si o parte din cele controlate de Dorin Boerescu si Radu Spineanu. In total 40%.

Dorin Boerescu si Radu Spineanu (prin 2Parale On-line) raman in continuare majoritari, cu restul de 60%.

Vorbim practic de exit-ul lui Daniel Enache, cel care investea incredere si capital in 2Parale la finele lui 2009, alaturi de Dorin Borescu.

”Aceasta tranzactie este un pas destul de important pentru online-ul romanesc. In primul rand demonstreaza ca piata locala de servicii online este inca in crestere, apoi dovedeste ca exista multe oportunitati pentru antreprenorii locali. Din perspectiva personala, aceasta tranzactie nu face decat sa imi confirme convingerea ca antreprenoriatul si initiativele locale pot fi mari surse de satisfactie pentru cei care decid sa investeasca in aceasta directie.

Evolutia pe care a avut-o 2Parale sub conducerea lui Dorin Boerescu demonstreaza fara tagada ca exista rezerve de capital antreprenorial inca neexplorate. Sunt convins ca, in anii ce vor urma, echipa 2Parale, alaturi de Stefan Iordache, va reusi sa consolideze pozitia pe care deja o detine in infrastructura de servicii online locale.”

Daniel Enache,  fost actionar 2Parale

Ce urmeaza?

Investitia ne va permite sa putem accelera atat dezvoltarea platformei in directia optimizarii rezultatelor pentru toate partile implicate – advertiseri, afiliati, 2Parale – cat si cresterea echipei si a investitiilor in marketing.

Business-ul va fi in continuare condus de Dorin Boerescu, iar dincolo de aportul financiar, experienta lui Stefan Iordache ne va ajuta sa propulsam afilierea si business-ul la un nivel urmator.

Sunt bucuros ca 2Parale castiga un partener valoros in persoana lui Stefan Iordache. Viziunea si experienta sa in domeniul marketingului si comunicarii isi vor spune cu siguranta cuvantul in propulsarea companiei la un nou nivel de dezvoltare. Avem planuri ambitioase pentru viitor, bazandu-ne atat pe evolutia spectaculoasa a retelei  in doar trei ani de existenta, cat si pe potentialul important de crestere a intregii piete de marketing afiliat in Romania.

Dorin Boerescu, CEO 2Parale

Parteneriatul cu 2Parale reflecta orientarea spre digital pe care am setat-o inca de acum 2 ani ca directie strategica pentru Leo Burnett Group. Ne intregim astfel spectrul competentelor cu o platforma care va duce clientii ce investesc deja in promovarea brandurilor lor la nivelul urmator – marketing cu rezultate direct masurabile in vanzari.

Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group

De la noi numai de bine, ne-ar placea sa ne bucuram impreuna de noile oportunitati 2Parale si sa profitam cat mai mult de ele pentru a ne imbunatati impreuna performantele. Anul trecut, 2Parale a adus magazinelor din retea peste 100.000 de vanzari, in valoare de 13,5 milioane de lei (peste 3 milioane de euro), marcand astfel o crestere de trei ori fata de rezultatele din 2010. Deci se poate.

Ca sa marcam si mai bine trecerea intr-o noua etapa, ne-am mutat intr-un spatiu si mai primitor, pe Str. Nicolae Iorga, nr. 13. Aici va asteptam la o cafea si o discutie productiva pe terasa, imediat ce ne va permite si vremea ;).

Pentru corespondenta (mai ales contracte) va rugam sa va notati noua adresa: Strada Nicolae Iorga, nr. 13, et. 4, sector  1, Bucuresti, Cod Postal 010432.

De bun venit in noua casa, 2Parale a trecut azi de pragul de 21 de milioane de lei, valoare reprezentand vanzarile generate pana acum.

Mult spor la sa avem!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>