Unelte eficiente de web analytics
Cu siguranta folositi diverse platforme&tool-uri pentru monitorizarea traficului sau retweet-urilor. Puteti face un pas mai departe si sa analizati eficienta butoanelor sau efectele actiunilor de SEO si din social media, de exemplu. Urmareste cateva recomandari de unelte utile de analiza si vezi cum te pot ajuta, cu plusuri si minusuri.

Butoane mai bune pe site
Indiferent daca ai un blog sau un site special de afiliere, ar fi util sa acorzi mai multa importanta butoanelor de abonare la RSS sau de vizualizare a unui produs. Uneori pot face diferenta in termeni de conversie. Personalizeaza mesajele de pe butoane, testeaza-le si  afla mai multe despre pozitionarea lor in pagina.

Tu stii ce pagini au cea mai mare influenta pe site-ul tau?
Mai exact, ce pagini&elemente conving vizitatorul sa treaca la fapte si sa se inscrie la newsletter sau sa cumpere. Inainte de pagina de conversie, vizitatorul tau trebuie atras, vezi ce pagini il determina sa fie activ, cum le poti optimiza si inmulti.

Cum va afecta SEO noile schimbari Google
Google pregateste noi schimbari importante pentru motorul de cautare, despre care se spune ca vor afecta 10-20% din cautari. In ideea cresterii relevantei rezultatelor vor incorpora semantic search-ul in algoritmul de cautare. Pentru cunoscatori ;). Deocamdata ne putem face o idee despre efectele upgrade-ului, pana la mai multe explicatii oficiale.

Cum atragi review-uri pentru produse
Mai mult de jumatate dintre vizitatorii unui site ar colabora cu acesta daca ar citi review-uri pozitive despre el si produsele lui. Astfel de studii sunt frecvente si rezultatele usor previzibile. E important sa atragi review-uri de calitate pentru produsele tale, ai la indemana cateva solutii: campanii dedicate de e-mail marketing, un design special pentru review-uri, studii de caz…

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>