Unelte utile si gratuite de SEO
Vrei sa stii care sunt cele mai populare cuvinte cheie de pe nisa ta? Cum stai cu ranking-ul? Daca esti interesat sa afli mai multe despre competitia ta pe aceste cuvinte cheie sau cum stau altii cu backlink-urile, incearca o serie de unelte SEO care te pot ajuta sa iti optimizezi site-ul. Plus sugestii de extensii, tool-uri de analiza&monitorizare.

Idei pentru un site usor de citit
Sa dezvolti continut relevant pentru cititorii tai nu e suficient daca acesta nu e accesibil. Trebuie sa le asiguri o navigare naturala si usoara pe site-ul tau, avand grija la o serie de elemente, de la lizibilitatea textului la stabilirea categoriilor posturilor si afisarea articolelor similare.

Folosesti cele mai eficiente cuvinte cheie?
Multi gasesc cele mai cautate cuvinte cheie pe o anumita nisa, insa putini stiu sa le selecteze pe cele potrivite site-ului lor. Dincolo de metrici precum volumul de cautari sau ranking-ul competitiei, ai grija sa urmaresti daca aceste cuvinte sunt relevante, iti aduc trafic si conversii.

Creste rata de click pentru campaniile tale AdWords
Daca derulezi deja campanii AdWords, ai la indemana cateva idei pe care le poti pune in aplicare pentru un CTR mai bun. De la rescrierea reclamelor cu focus pe beneficii la extensii, unele chiar axate pe produse, si url-uri folosite in mod inteligent.

Cele mai importante elemente intr-o pagina de produs
Imagini de calitate, optiune de zoom pe produs, review-uri, butoane de sharing in social media, demo-uri pentru produse IT&C sau vizualizarea pe model pentru produsele de fashion si lista continua. Sunt de testat si avut in vedere, o pagina de produs bine construita este definitorie de multe ori pentru conversii.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>