Acum o saptamana, Chrome a lansat o noua versiune stabila care include un update al player-ului Flash. Odata cu acest update a fost introdusa obligativitatea existentei anumitor parametri in codul HTML care afiseaza obiecte Flash. In cazul in care acesti parametri nu sunt definiti, obiectul primeste o dimensiune predefinita.

Ca urmare, codul de invocare a bannerelor Flash din 2Parale nu se mai potrivea cerintelor acestui browser, desi exista deja in cod un set de parametri care ar fi trebuit sa determine dimensiunea bannerelor. Drept dovada sta faptul ca in alte browsere toate bannerele de tip Flash sunt afisate asa cum ar fi de asteptat.

Odata ce ne-a fost adusa in vedere aceasta problema si ne-am dat seama ce o determina, am modificat codul de invocare a bannerelor si acum totul ar trebui sa fie in regula. Insa 2Parale nu poate modifica forma codului de banner din site-urile afiliatilor.

Drept urmare, ii rugam pe toti afiliatii care folosesc bannere Flash si au un procent important de vizitatori ce folosesc Google Chrome sa isi modifice cat mai rapid codurile de invocare a bannerelor. Noile coduri pot fi prelevate din interfata 2Parale, din acelasi loc de unde au fost luate si cele vechi.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>