Atrage trafic targetat prin SEO copywriting
Pe langa un volum mare de trafic, e important sa atragi si vizitatorii potriviti site-ului tau, mai ales in afiliere. Dezvolta pagini pe anumite subiecte in care sa reunesti toate articolele tale dintr-un domeniu. O pagina dedicata review-urilor de telefoane mobile, de exemplu. O alta modalitate de a atrage trafic targetat e sa actualizezi articolele mai vechi. Si sa inveti sa folosesti eficient cuvintele cheie.

Cum te ajuta continutul sa castigi prin afiliere
Cateva idei care te vor ajuta daca vrei sa iti monetizezi site-ul: foloseste Analytics pentru a iti cunoaste mai bine vizitatorii si pentru a afla care sunt cele mai populare pagini. Ai grija la cuvintele cheie, pazeste-te de penalizarile Google si nu uita de call-to-action.

Google loveste din nou la cautari
Multi s-au plans in ultimele zile de scaderea traficului. E foarte posibil ca site-ul tau sa fie afectat de ultimul update Google. Dupa Panda, Google scoate la atac Penguin, un update menit sa penalizeze site-urile spam. Verifica daca ai fost lovit, vezi ce te asteapta in continuare si ce masuri poti lua.

UPDATE: Citeste mai multe recomandari pentru a te apara de efectele schimbarilor Google Penguin.

Alege indicatorii potriviti pentru performanta site-ului tau
Indiferent de tipul site-ului tau (magazin online, proiect afiliere, blog etc.), sunt o serie de indicatori standard pe care ii urmaresti pentru a iti verifica si imbunatati performantele. Avinash Kaushik, unul dintre mentorii cursurilor Market Motive, ne spune cum putem creste rezultatele dincolo de monitorizarea numarului de pagini vizualizate sau a like-urilor.

AdWords: indicatori pentru un Quality Score mai bun
Google vine cu noutati si pentru fanii AdWords, a introdus recent trei indicatori care sa iti ofere mai multe informatii despre scorul de calitate al cuvintelor cheie pe care le folosesti in campaniile tale. Sunt factori de care ar fi util sa tii cont in managementul campaniilor tale.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>