1. Alegeti sa promovati campaniile cu rata mare de conversie

Puteti indentifica acele campanii cu rate mari de conversie in doua moduri: fie din directorul de campanii – pe baza unor indicatori publici, fie din cont – pe baza experientei anterioare.

In prima varianta, intrati in directorul de campanii, alegeti categoria Fashion si ordonati programele de afiliere in functie de Com / Clickuri (valoarea comisioanelor incasate de afiliati per 100 de clickuri trimise).

In cea de-a doua varianta, intrati in cont si vizualizati in sectiunea de Statistici rata de conversie pe care o aveti in campaniile catre care trimiteti sau ati trimis trafic. Puteti alege  sa va axati in aceasta perioada pe campaniile care convertesc foarte bine.

2. Alegeti campaniile cu perioada scurta de aprobare a comisioanelor

Pentru fiecare campanie din 2Parale puteti afla foarte simplu care este data celui mai vechi comision neprocesat. Aceasta informatie este cu atat mai utila cu cat in Fashion Affiliate Challenge se iau in considerare doar comisioanele aprobate de advertiseri.

3. Discutati cu advertiserii

Fie ca incercati sa obtineti o aprobare mai rapida a comisioanelor, unelte mai performante sau informatii privind produsele pe care ar trebui sa le promovati si care convertesc in aceasta perioada, este foarte important sa mentineti legatura cu magazinele.

Puteti face acest lucru foarte simplu folosind mesageria interna.

4. Cautati alte metode prin care sa puteti genera trafic suplimentar

In Fashion Affiliate Challenge fiecare comision inregistrat si aprobat poate face diferenta. Fie ca vorbim aici de premiile de etapa, fie ca vorbim de premiile de final.

Va propunem urmatoarele cazuri in care puteti incepe sa generati trafic suplimentar chiar de astazi:

– Faceti in acest moment AdWords si ati identificat magazine si nise pentru care traficul platit genereaza un ROI pozitiv. Incercati si reclamele prin Facebook. Sau poate faceti in acest moment Facebook/AdWords pentru alte categorii de magazine si ati vazut ca functioneaza; acum e momentul sa incercati si pe categoria de Fashion.

– Aveti un site de continut si rulati printr-un adserver atat reclame in sistem CPC sau CPM, cat si bannere din sistemul 2Parale. Mariti in aceasta perioada frecventa bannerelor de afiliere.

– Site-ul pe care il gestionati are o comunitate puternica in spate (Facebook, forum, blog, newsletter). Puteti promova ofertele magazinelor din Fashion catre aceasta comunitate.

Spor la conversii in Fashion Affiliate Challenge!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>