Credem ca de-a lungul timpului am demonstrat ca una dintre cele mai importante valori pentru noi este reprezentata de „knowledge sharing”. Si ne bucura atunci cand vedem ca ne urmati exemplul 🙂

In acest articol vrem sa impartim cu voi un alt tip de informatie. Fara marketing online, afiliere, Google AdWords, SEO sau Facebook Ads.

Avem prea multe emailuri in Inbox

In articolul de astazi vom vorbi despre cum am facut noi un prim pas in rezolvarea unei probleme de care ne lovim cu totii: avem prea multe emailuri in Inbox.

Mai jos aveti o prezentare interna 2Parale care contine problema enuntata si posibile solutii.

La finalul acestei prezentari veti gasi si noua noastra politica privind emailurile pe care o veti regasi in semnaturile noastre si care spune asa:

2Reguli este noua politica 2Parale privind emailurile:

1. Timpul este important. Nu citim si nu trimitem niciun email mai lung de un ecran, decat daca este marcat in Subiect ca „important”.
2. Fara BCC. Cine adauga persoane la CC va specifica in corpul emailului care este rolul acelor persoane in discutie.

Credem ca aceasta abordare ne va ajuta sa trimitem emailuri mai bune, dar si sa economisim timp pretios, timp pe care sa-l folosim pentru a ne dedica celor ce se implica in marketingul afiliat.

 

 

(Happy Friday la 2Parale)

Dezbatarea referitoare la „Prea multe emailuri in Inbox” a avut loc intr-o vineri dupa-masa in cadrul a ceea ce noi numim Happy Friday la 2Parale. Pe scurt, ne-am hotarat ca in fiecare vineri, dupa ora 14:00, sa facem ceva care sa ajute la dezvoltarea noastra fara a implica neaparat marketingul afiliat.

Spre exemplu, in prima saptamana de Happy Friday, am fost la Muzeul National de Arta al Romaniei. Maine, dupa ora 14:00, suntem la Antipa.

Voi ce tips&tricks aveti pentru gestionarea Inboxului?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>