Tool-uri SEO pentru productivitate
Nu rata o colectie foarte utila de unelte care pot eficientiza activitatile de SEO pentru orice tip de site. De la analiza si alegerea cuvintelor cheie la link building, ranking si social media, ai la indemana o serie de tool-uri din care poti alege.

Atrage mai multe conversii cu un call-to-action potrivit
Cum suna o crestere de peste 200% a conversiilor? Cu doar doua schimbari in mesajul call-to-action din landing page. Asigura-te ca mesajul tau e vizibil si convingator, prezinta beneficiile, concentreaza-te pe un singur indemn si pozitioneaza-l corect. Vezi pe o serie de studii de caz cum s-a reusit cresterea conversiilor cu doar cateva modificari in pagina.

Alege un domeniu prin care sa domini
Dupa toate schimbarile de algoritm Google, se pare ca domeniile exact match inca performeaza bine in cazul unui site de nisa. Si .com inca este una dintre cele mai potrivite alegeri din multe puncte de vedere. Ai grija cum alegi un domeniu memorabil si bun pentru SEO, urmareste cateva sugestii, plus unelte care te pot ajuta sa generezi sau selectezi un domeniu potrivit.

Vanzari rapide prin pozitiile de top in AdWords
Pentru ca vara aduce in general scaderea traficului si vanzarilor, investeste in metode care sa iti aduca vanzari intr-un timp scurt. Vizeaza pozitiile de top pentru reclamele tale AdWords, ai grija la alegerea si gruparea cuvintelor cheie, la bidding, dar si la landing page.

Cum iti prezinti pretul ca sa vinzi
De multe ori, daca stii sa vinzi un produs si sa il asociezi cu anumite emotii sau beneficii aduse clientului, pretul nici nu mai conteaza. Urmareste cateva studii si afla mai multe despre cum marchezi o reducere de pret, cat sunt de eficiente preturile comparative si mesajele cu beneficii.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>