Dupa cum va spuneam la lansare, una dintre provocarile faine ale Summer Affiliate Challenge este reprezentata de mini challenge-uri. Acestea se vor diferentia prin durata de o zi si prin mecanismul specific care ofera sansa tuturor sa-si demonstreze performantele.

Drept urmare, va prezentam astazi…

Mini Challenge „Continental Hotels”

Primul mini challenge se adreseaza doar campaniilor de vanzare din retea (mai putin reducerile colective) si este definit de urmatorul mecanism simplu:

  • Intra in competitie doar afiliatii care trimit minim 500 de click-uri vineri, 6 iulie. Numarul de click-uri trimis zilnic catre campaniile din retea poate fi verificat in sectiunea Statistici din interfata de afiliat, alegand vizualizarea „Clickuri” (link accesibil dupa login).
  • La sfarsitul Summer Affiliate Challenge, va fi declarat castigator afiliatul care a avut cea mai buna rata de conversie definita prin: numar de comisioane/ numar de click-uri trimise (atat numarul de comisioane, cat si numarul de click-uri se considera pentru campaniile de vanzari din toata reteaua, fara reducerile colective).

Premiul

Premiul consta in 2 nopti de cazare cu demipensiune in weekend la oricare din hotelurile de 3, 4 sau 5 stele ale Continental Hotels.

Continental Hotels in 2Parale

Afiliere Continental Hotels

Infiintat in anul 1991, Continental Hotels este primul lant hotelier din Romania. In anul 2009, reteaua de hoteluri gestionata de companie a reusit sa inregistreze vanzari de peste 80 de milioane lei, procentul rezervarilor online fiind in continua crestere.

In ceea ce priveste campania Continental Hotels din 2Parale, aceasta ofera un comision de 10% pe vanzare si o perioada de recurenta de 3 luni. Campaniile AdWords sunt fara restrictie. Detalii aici.

Vineri, 6 iulie, START

Urmariti blogul pentru update-uri privind urmatoarele mini challenge-uri. V-am pregatit surprize placute provocari interesante :).

Pana atunci, ce spuneti de cele 400 de comisioane generate in primele 3 zile in categoria de lead-uri?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>