Link building in 2012, sugestii de la experti SEO
Ce rol joaca link building-ul dupa schimbarile de algoritm Google? Cum poti creste ranking-ul unui site daca nu esti un brand popular? Cum fac link building pentru ei expertii SEO? Si multe alte subiecte atinse intr-o serie de recomandari despre puterea link building-ului actual, semnate de unii dintre cei mai cunoscuti specialisti SEO.

Cum ajungi la 100.000 vizite/zi – studiu de caz
O poveste interesanta a unui site de nisa care a crescut spectaculos si constant combinand crearea de continut cu tactici de SEO, e-mail marketing…  Multe idei utile care pot fi aplicate si pe piata din Romania, de la continut care atrage trafic la tactici SEO utilizate.

Converteste mai bine traficul
Profita mai mult de traficul pe care il obtii pe site si creste rata de conversie, orice ar insemna pentru tine acest indicator. Vezi ce unelte poti folosi pentru a afla care sunt punctele din site unde pierzi conversii, unde trebuie sa lucrezi mai mult si ce elemente iti pot creste rata de conversie.

Foloseste Analytics pentru profit mai bun din AdWords
Lucrezi la cresterea castigurilor obtinute din reclamele AdWords, raportat la bugetele investite? Google Analytics iti permite sa dezvolti cateva rapoarte custom cu focus pe rezultatele campaniilor tale AdWords. Vezi cum poti analiza raportul cost/venit, performantele site-ului si campaniile cu cel mai mare profit.

Sugestii pentru promotii eficiente in social media
Pentru ca tot incepe perioada promotiilor de vara, ia in calcul retelele sociale pentru a derula promotii in ideea cresterii interactiunii cu publicul si chiar pentru a atrage clienti noi. Trebuie sa tii cont de cateva reguli de promovare pe Facebook si Twitter, sa iti faci cunoscuta promotia si pe alte canale si sa te asiguri ca este usor de distribuit mai departe.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>