Intr-o luna de vara cand vanzarile de obicei scad, Summer Affiliate Challenge a adus advertiserilor din 2Parale vanzari de 1,85 de milioane de lei (fara TVA). Plus cateva zeci de mii de euro pentru afiliati.

A fost o competitie care a antrenat toate categoriile de advertiseri din 2Parale si a dat ocazia mai multor afiliati sa isi demonstreze priceperea in marketingul afiliat, in functie de calitatile, pasiunile si background-ul fiecaruia. Am avut 3 categorii principale si o serie de mini-challenge-uri si provocari punctuale.

Plus 24 de advertiseri care au oferit beneficii suplimentare afiliatilor din competitie.

Privirile au fost atrase insa de principalii castigatori, super afiliatii pe care i-ati cunoscut deja.

Reusita multora dintre ei a starnit interesul si altor afiliati si advertiseri, motiv pentru care va spunem cum au reusit, ce i-a motivat sa se implice in competitie si ce beneficii au obtinut. Pentru unii a fost o confirmare, pentru altii o provocare… Toti (si-)au dovedit insa ca afilierea functioneaza.

Top super afiliati categoria Vanzari (fara Reduceri colective)

1. Ginel Capatina – 1.000 euro, oferiti de Fashion Days.

Comunitatea site-ului meu m-a ajutat sa castig premiul. Am avut si norocul unor promotii foarte bune din partea advertiserilor, m-am implicat mai mult decat de obicei… Am avut concursuri prin care am oferit peste 140 de carti cititorilor mei.

2. Internet Corp – 500 de euro, oferiti de TinaR

Premiul si performantele obtinute in Fashion Affiliate Challenge ne-au motivat sa obtinem aceleasi rezultate si in cea de-a doua competitie, Summer Affiliate Challenge. Ce a fost nou pentru noi in Summer Affliate Challenge: segmentul variat in care am putut sa strangem cat mai multe comisioane pe vanzari. Cu ocazia aceasta ne-am dat seama ca sunt categorii pe care pana acum nu le-am exploatat suficient.

Alina Simion, Internet Corp

3. Claudia Plesu – 250 euro

Daca in Fashion Affiliate Challenge MuJeR.ro a ocupat locul 2, Summer Affiliate Challenge a fost o confirmare.
Astept cu nerabdare o noua competitie 2Parale!

 

4. Cristian Ciuberea – 150 euro

Cred ca cel mai mare beneficiu direct e dovada ca se pot castiga bani din afiliere, daca iti stabilesti o tinta clara si un plan de actiune. Desi totalul comisioanelor a fost mic, scopul meu principal a fost sa generez multe comisioane, indiferent de valoarea lor.

Pentru prima data in ultimii 2 ani am avut un obiectiv clar: vroiam sa ma clasez in primii 5. Nu stiam cum o sa fac asta, avand in vedere ca pana acum nu am avut performante foarte bune. Dar m-a ajutat ca stiam unde vreau sa ajung si am gasit o oportunitate de a genera multe comisioane.

Pe langa asta cred ca am si un beneficiu indirect. Acum imi voi putea convinge mai usor prietenii sa se implice in proiectele mele pentru ca am dovada ca se poate.

5. Sorin Vlaicu – 100 euro

Pe „termen” scurt am castigat: 100 euro, un frigider, un voucher de 500 lei la Flanco, CEC-ul mult ravnit vazut la premierea Fashion Challenge si semnatura „sexy” a lui Dorin si un tricou branduit. Pe termen lung  cu siguranta beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Cum am spuns si inaintea concursului, motivarea principala a fost sa imi vad numele la final in Top 5 cel putin.  Mission accomplished.

Super afiliat categoria Lead

1. Vlad Andries

Cred ca SAC ne-a confirmat ceea ce s-a facut public dupa Fashion Affiliate Challenge: ca se pot face bani din afiliere, chiar si in Romania, si ca e nevoie doar de munca si dedicare pentru a-i obtine. Aceste doua concursuri au scos in fata cei mai buni afiliati din retea, care, in afara de o exceptie, sunt oameni normali, fara acces la resurse extraordinare. Toti au in comun un singur lucru: au inceput sa lucreze la proiectele lor de ceva timp si au crezut in ele, chiar daca la inceput a fost dificil.

Pentru mine motivatia initiala de participare a fost cea financiara, mai ales ca nu credeam ca va fi o concurenta acerba in competitia de lead-uri. Spre surprinderea mea, cursa a fost foarte stransa si abia in ultimele zile am putut fi sigur de victorie.

Super afiliat categoria Reduceri colective

1. S.C. Adulmec.ro

Summer Affiliate Challenge a fost pentru noi o buna ocazie sa testam atat calitatea traficului site-urilor noastre, (Adulmec.ro si Cautareduceri.ro), cat si gradul de flexibilitatea al sistemelor noastre de redirectionare a traficului catre anumite site-uri partenere.

Astfel, am fost motivati nu doar de challenge in sine, ci si dintr-o perspectiva a testarii produselor noastre. Rezultatele au fost imbucuratoare si speram sa continuam sa oferim utilizatorilor nostri o metoda cat mai simpla si mai eficienta pentru a gasi oferte relevante in cel mai scurt timp.

Multumim mult echipei 2Parale pentru organizarea acestui challenge si pentru premiile acordate. Speram ca alaturi de ei si de ceilalti afiliati si advertiseri industria e-commerce-ului si affiliate marketingului sa se maturizeze si sa devina o componenta principala in schema generala de marketing a tuturor brandurilor importante din Romania.

Alexandru Creanga, Adulmec.ro

Felicitari castigatorilor, precum si tuturor celor care s-au implicat. Mai avem cateva premii de oferit, stay tuned. Sa va spuneam si ca a fost doar inceputul :)?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>