Programul de afiliere 2Parale vs Reteaua de afiliere 2Parale

Pentru evita viitoare confuzii vom explica pe scurt in acest prim paragraf diferenta dintre programul de afiliere 2Parale si reteaua de marketing afiliat 2Parale.

Reteaua de marketing afiliat 2Parale

Este cea mai mare retea de marketing din Romania, avand in acest moment aproximativ 10.000 de afiliati si 144 de programare de afiliere (sau campanii) active. Printre advertiserii care isi desfasoara programul de afiliere prin 2Parale se numara: Groupon, Altex Romania, Elefant.ro, Fashion Days, Star Shiners, My Closet, FashionUp!, 3Suisses, TinaR, Litera.ro, Vola.ro, Clickshop.ro, Provident, evoMAG.ro,  BestJobs, Continental Hotels, AdevarulShop.ro, Catalin Botezatu etc.

Programul de afiliere 2Parale

Programul de afiliere 2Parale este doar unul dintre cele 144 de programe ale retelei. Este un program de recrutare de afiliati si advertiseri prin care noi platim pentru fiecare afiliat si advertiser inscris in retea.

Comisionul de 400 de RON pentru fiecare advertiser se pastreaza

In „ciuda” promotiei pe care o avem pentru advertiserii noi din septembrie si octombrie (reducere de pana la 75% din costurile de inscriere in 2Parale), comisionul afiliatilor ramane la 400 de RON pentru fiecare magazin integrat in 2Parale.

Daca nu ati aplicat inca la programul de afiliere 2Parale pentru recrutare de afiliati si advertiseri ar trebui sa stiti ca, desi este activ de doar 18 zile:

– avem in acest moment peste 150 de comisioane pe care le-am acceptat pentru plata (reprezentand astfel una din cele mai bune lansari de program din istoria 2Parale)

– suntem al doilea program dupa indicatorul RON / 100 de clickuri; astfel, in medie, fiecare afiliat care promoveaza 2Parale castiga 74 de RON pe 100 de clickuri unice

– punem la dispozitie o serie bannere cu rata foarte buna de click si pregatim ceva interesant pentru afiliatii care ne genereaza cele mai multe lead-uri

 Care e potentialul programului de afiliere 2Parale pentru voi?

– Cateva mii de magazine de ecommerce care ar putea fi referite pentru a intra in 2Parale. Si, pentru fiecare, primiti cate 400RON.

– Cateva zeci de mii de siteuri si bloguri, specialisti SEM sau in programare care s-ar putea inscrie in 2Parale ca afiliati. Si daca sunt referiti de voi, primiti 4 RON pentru fiecare lead si bonus de 40 de RON la prima plata catre afiliatul respectiv.

Aplicati aici la programul de afiliere 2Parale.

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>