Ce inseamna PPC?

PPC, prescurtarea de la pay per click, este o modalitate de promovare online prin care advertiserul plateste doar pentru click-ul dat pe reclama. In prezent, cele mai cunoscute platforme care ofera acest tip de promovare in Romania sunt Google AdWords (Search&Display), Facebook Ads si LinkedIn Ads.

Avantajul promovarii prin PPC este acela ca un advertiser plateste doar per click, in functie de interesul unei persoane.

Magia promovarii prin Google Search vine din faptul ca reclama ta ajunge la persoane care prezinta un interes fata de ceea ce vinzi, le este afisata fix in momentul  in care isi arata nevoia si platesti doar cand dau click pe reclama. Prin reteaua de Display Google (GDN) te poti promova in functie de audiente, topicul site-ului, remarketing, precum si prin alte metode. Nu este de neglijat faptul ca prin reteaua GDN poti ajunge la 90% din publicul online din Romania.

Prin Facebook Ads este magic faptul ca stii cele mai multe detalii despre persoana care a dat click pe reclama si a ajuns pe site-ul tau. Prin aceasta platforma stii cele mai multe detalii despre publicul caruia te adresezi (sex, varsta, locatie, stadiul relatiei, interese).

Pe de alta parte, prin LinkedIn Ads te adresezi unui public caruia ii cunosti experienta profesionala si ii poti afisa reclame in functie de acest lucru.

Despre Divizia PPC 2Parale

In prezent suntem trei persoane dedicate si o cautam pe a patra. Din portofoliul clientilor pentru care am gestionat cu succes campanii PPC ne putem lauda cu Provident, RCA Ieftin, MiniPrix, 3 Suisses, TinaR, UNICEF, Continental Hotels, Depozitul de papetarie. Cu ce rezultate? Va puteti convinge singuri.

Ce iti ofera 2Parale

Avem foarte mare incredere in ceea ce facem si in rezultatele pe care le putem aduce business-ului tau. De aceea, garantam performanta astfel:

• pentru clientii care ruleaza deja campanii Google AdWords garantam o crestere minima  de 20% a performantei prin acest canal. In cazul in care nu atingem aceasta crestere in primele trei luni, platim noi bugetul AdWords consumat.

• pe clientii care nu au mai avut campanii AdWords ii asiguram ca vor avea cele mai bune rezultate cu noi. In cazul in care se inceteaza colaborarea, iar in urmatoarele trei luni se ating rezultate mai bune cu alta companie, returnam toate taxele percepute de noi.

Facem minuni in conturile AdWords. O spun clientii nostri aici ppc.2parale.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>