Dupa experienta din Fashion Affiliate Challenge, cand a recompensat implicarea afiliatilor cu un comision mai mare, de 15%, plus vouchere de 500 de lei, FashionUp revine cu o oferta speciala pentru luna septembrie.

FashionUp a demarat o noua campanie de lead-uri pentru inscrierea la newsletter-ul lor. Pentru fiecare lead valid (adresa corecta de email inscrisa la concurs/newsletter) puteti castiga 0,5 lei.

Afiliatul care va genera cele mai multe lead-uri valide pe parcursul lunii septembrie va fi recompensat suplimentar cu un comision preferential de 15% si va castiga practic cu 50% mai mult la fiecare vanzare generata de el. In plus, va primi un voucher de cumparaturi in valoare de 300 de lei. Pentru ca tot apar colectiile de toamna.

In ajutorul afiliatilor, vizitatorii FashionUp sunt invitati sa se inscrie la newsletter si la un concurs in care se ofera 15 vouchere de branduri renumite.

In sectiunea Unelte, gasiti si bannerele dedicate concursului.

Spor la conversii!

  1. Decizia e la voi, la afiliati. In acest moment, FashionUp ocupa locul 6 in topul campaniilor din 2Parale, dupa comisioane. Fiecare afiliat din campanie poate analiza rezultatele obtinute si lua o decizie. Util ar fi si sa discutati cu ei, deschis, cum s-a intamplat la intalnirea 2Parale din august.

    P.S.: Ne-am intelege mult mai bine cu totii daca am folosi nume reale. Din respect pentru ceilalti, te rog sa o faci si tu. Mersi frumos.

  2. Super interesant, sunt noua in aceasta lumea a vanzarilor online si pot sa spun ca datorita acestui articol m-am inregitrat in 2Parale. Cat despre comisionul pe care il oferiti, este destul de accesibil.

  3. Nu inteleg de ce lead-urile de la ei, inregistrate in urma cu o saptamana, sunt inca „In asteptare”. Ce calcule uluitoare trebuie sa faca pentru a le aproba ? La urma urmei, sunt doar niste vizitatori care s-au inscris la newsletter-ul lor.
    Dealtfel, mai am de la ei cateva comisioane mai vechi, cu statutul „Respins”…
    Ar trebui sa ia exemplu de la programul de afiliere 2Parale, care aproba comisioanele (pentru inscrierea noilor afiliati) in 1-2 zile…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>