Super afiliatiIn ultima competitie din iChallenge pe care v-o prezentam astazi vor fi nu unul, ci doua clasamente: unul pentru super afiliati si unul pentru afiliati.

Premiile vor fi, de asemenea, pe masura. Astfel ca, pentru fiecare grupa castigatorul va primi un iPhone 5, iar locurile 2 si 3 cate 200 si, respectiv, 100 de euro.

Clasamentele vor fi ordonate dupa numarul de vanzari inregistrate pentru o perioada de 2 saptamani si aprobate ulterior. Vor fi luate in considerare vanzarile realizate in toata reteaua, mai putin reducerile colective.

Suntem siguri ca va intrebati cine intra in categoria super afiliatilor. In iChallenge ii vom considera super afiliati pe toti afiliatii care au generat intr-o singura luna in 2Parale comisioane aprobate de minim 2900 RON. 4500 RON (aproximativ 1000 de EUR). 

Nu uitati ca pe 22 octombrie incepe iChallenge

Prima competitie este pe Lead-uri, iar toti afiliatii care inregistreaza minim 10 comisioane aprobate in perioada 22 octombrie – 2 decembrie intra automat in tragerea la sorti pentru un Iphone 5.

Restul de competitii din iChallenge pe care vi le-am prezentat saptamana asta sunt: IT&C, Fashion si Fashion vs IT&C (pe valoare comisioane).

Spor la conversii!

 

  1. Cred ca super-afiliatii desi pot fi numarati pe degetele a 2-3 persoane vor avea cea mai apriga competitie… pentru muritorii de rand din categoria simpli afiliati cred ca batalia cea mare se va da nu pe iPhone ci pe statutul de super-afiliat.

    Cel putin pentru mine ar fi un castig incomparabil mai mare sa ajung sa joc in liga superioara decat un iPhone urmarit de flacara violeta 🙂

  2. Cred ca super-afiliatii desi pot fi numarati pe degetele a 2-3 persoane vor avea cea mai apriga competitie… pentru muritorii de rand din categoria simpli afiliati cred ca batalia cea mare se va da nu pe iPhone ci pe statutul de super-afiliat.

    Cel putin pentru mine ar fi un castig incomparabil mai mare sa ajung sa joc in liga superioara decat un iPhone urmarit de flacara violeta 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>