Suntem convinsi ca va place sunetul banilor si mai ales ca ati observat ritmul tot mai accelerat al ka-ching –urilor din platforma 2Parale.

Vrem sa va oferim mai mult, asa ca pe 22 octombrie dam startul competitiilor iChallenge pentru 7 iPhone-uri 5, plus premii in bani. E provocarea noastra pentru toti afiliatii, indiferent de nisa sau nisele pe care le promoveaza. Si indiferent de experienta in domeniu, toti cei care se implica si reusesc sa se impuna acum au sanse la premii.

Ca sa va convingeti de sansele voastre, facem si o scurta recapitulare a mini-competitiilor iChallenge si a modurilor in care puteti castiga un iPhone 5. Cel putin ;).

Competitia pe lead-uri – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

E primul mini-challenge la care va provocam din 22 octombrie si unul dintre cele mai competitive, dupa cate am vazut pana acum. O rata de aprobare a comisioanelor de 100% ar atrage pe oricine, nu?

Competitia pe Fashion  – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

O categorie de top, cu multe vanzari si advertiseri buni.

Competitia pe IT&C – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

Perla e-commerce-ului, nu?

 2 saptamani speciale pentru afiliati si super afiliati – fiecare grupa va primi Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

Este singura competitie care se va derula timp de doua saptamani si cea care reprezinta proba de foc pentru priceperea voastra in afiliere. Toti afiliatii au practic o sansa la iPhone.

IT&C vs. Fashion – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

Competitia orgoliilor. Sa vedem ce afiliati sunt mai buni.

Ai minim 10 comisioane? Intri in tragerea la sorti – iPhone 5.

Pe langa performanta, munceste putin si la noroc ;).

Si asta nu e tot, mai multi advertiseri va ofera castiguri suplimentare: comisioane speciale si bonusuri pentru implicarea in campaniilor lor in timpul iChallenge.

Depinde de fiecare ce competitii alege si ce strategii aplica pentru a castiga, important e sa va dati o sansa si sa va implicati. Pentru ca planetele sunt aliniate pentru aceste luni si consumul creste ;).

Strategiile castigatoare

Daca inca nu v-ati facut un plan, e momentul sa treceti la treaba. Avem afiliati care nu numai ca si-au fixat o strategie si obiective, dar au inceput si sa le puna in practica.

Cristian Ciuberea, de pilda, unul dintre afiliatii premiati in Summer Affiliate Challenge, a inceput pregatirile pentru competitie invitand si doi prieteni care sa il ajute. Testeaza metode alternative de promovare, idei simple care i-au adus rezultate deja.

Pe de alta parte, Roland Iacob – afiliat care a crescut mult in ultimele luni, spune ca arma lui preferata este “laser targeted products”. Ce inseamna mai exact?

Necesita insa mult timp, deoarece este un lucru complex care include mai multe activitati de marketing. De exemplu: alegerea unei nise, alegerea potrivita a unui produs de promovat, tendinte de cautare, scrierea articolelor etc.

Parerea mea este ca, pentru a obtine rezultate  bune in astfel de concursuri, trebuie sa fii mereu cu un pas in fata si, desigur, trebuie sa fii pregatit pentru provocarile care te asteapta.
Roland Iacob

Dumitru Postolachi apeleaza la o tactica pe care noi am tot promovat-o: analiza istoricului rezultatelor personale din 2Parale si identificarea campaniilor potrivite, respectiv evitarea celor care il dezavantajeaza.

In rest ma bazez pe fler si pe capacitatea de a sintetiza esentialul din noianul de oferte si de a identifica campaniile care pot aduce profit maxim, spune el.

Din categoria afiliatilor care au si trecut la treaba e si Claudia Plesu, multipla castigatoare in competitiile 2Parale. Claudia tine cont de faptul ca vanzarile au crescut in aceasta perioada si plaseaza cookie-uri.

Stabileste-ti un obiectiv

In functie de nisele pe care le vizeaza, fiecare afiliat isi pune deja sperantele in una sau mai multe competitii. Nu exista retete de succes predefinite, fiecare isi construieste propria reteta care sa ii aduca un iPhone 5. Sau mai multe ;).

Dupa ce si-a depasit deja targetul propus pentru intreg anul 2012, afiliatul Cristian Serban continua cu planurile mari: si-a propus 3 medalii, indiferent de competitie. Spune ca se bazeaza pe Fashion, nisa lui preferata din 2Parale, dar va incerca sa faca o surpriza si in alta competitie, in conditiile in care a incercat sa invete de la premiantii Summer Affiliate Challenge.

Pentru ca vorbim de premianti, Ginel Capatana, marele castigator din Summer Affiliate Challenge, a ales sa se axeze doar pe o competitie, cea de doua saptamani. Targetul? Un iPhone 5, bineinteles.

Claudia Plesu este motivata de competitii si spera sa se regaseasca printre castigatorii unui iPhone 5. Ce competitii vizeaza?

Fashion vs. IT&C mi se pare cea mai interesanta – mi-as dori mult ca Fashion sa fie castigatoarea. Sanse cred ca pot avea la 2 saptamani speciale pentru super afiliati si afiliati, Competitia pe Fashion, IT&C vs. Fashion, dar si in tragerile la sorti, deoarece cu siguranta voi genera minim 10 comisioane si mizez pe norocul meu nativ. :).
Claudia Plesu

Indiferent de nisa, competitie sau obiectiv, toti afiliatii sunt de acord ca iChallenge reprezinta in primul rand o provocare pentru ei. O provocare unde miza trece chiar dincolo de premii.

Pentru mine, miza cea mai mare raman comisioanele si posibilitatea de a trece in liga super-afiliatilor macar pe perioada iChallenge-ului.

iPhone-ul ca premiu nu-mi face cu ochiul decat in competitia pe lead-uri si aceasta pentru ca-mi cunosc destul de bine resursele si stiu cand e cazul sa sprintez sau cand e cazul sa mentin doar un ritm constant.
Dumitru Postolachi

Cel mai mare obstacol in afiliere e frica de esec. De cele mai multe ori, rezultatele nu vin instant si daca nu crezi fara nicio urma de indoiala ca vei avea rezultate, vei incepe sa actionezi mai putin, vei genera mai putine idei si in final vei ajunge sa ai mai putine rezultate(care iti vor confirma credinta initiala ca nu o sa ai rezultate).

Am cateva strategii care imi vor aduce multe conversii daca le voi pune in aplicare. Provocarea e sa le pun in practica, care e strans legata de credinta ca actiunile mele vor avea rezultate. Concurenta nu sunt ceilalti afiliati, ci gandurile mele :).
Cristian Ciuberea

Dupa cum stim din Challenge-urile anterioare, avem competitori puternici: este greu sa il bati pe Ginel cu sutele lui de vanzari pe carti sau sa te compari cu traficul generat de Internet Corp.

In plus, vin puternic din spate afiliati mai noi, dar cu idei interesante, care isi doresc sa prinda un loc in topul celor mai performanti publisheri.
Va fi o reala provocare de data aceasta sa prinzi un Top 3  in oricare dintre competitii.
Cristian Serban

Multumim tuturor afiliatilor de mai sus pentru implicare si multa bafta. In ajutorul vostru gasiti si o serie de tips&tricks in posturile care anunta fiecare competitie in parte.

Indiferent de experienta voastra de pana acum in afiliere, acum e momentul sa profitati de potentialul din afiliere. Din 22 octombrie incepe iChallenge.

  1. Sper ca adveritiserii nu o sa se sperie de numarul mare de lead-uri generat de catre afiliati, cum au facut cei de la Dpap.ro. Dupa ce am realizat 82 de comisioane in campania lor,pentru lead, le-au respins. A trecut deja o luna si toate incercarile mele de a lua legatura cu ei pentru a-si motiva decizia au esuat.

  2. Sper ca adveritiserii nu o sa se sperie de numarul mare de lead-uri generat de catre afiliati, cum au facut cei de la Dpap.ro. Dupa ce am realizat 82 de comisioane in campania lor,pentru lead, le-au respins. A trecut deja o luna si toate incercarile mele de a lua legatura cu ei pentru a-si motiva decizia au esuat.

  3. Olivian Stiuler says:

    Da, la asta ma gandeam si eu. De exemplu, pentru saptamana cu lead-uri va fi o explozie. Cei care vor sa participe la acest challenge se vor concentra doar pentru lead-uri. Comparat cu restul anului sa nu avem surpriza ca se vor speria advertiserii :).

  4. Olivian Stiuler says:

    Da, la asta ma gandeam si eu. De exemplu, pentru saptamana cu lead-uri va fi o explozie. Cei care vor sa participe la acest challenge se vor concentra doar pentru lead-uri. Comparat cu restul anului sa nu avem surpriza ca se vor speria advertiserii :).

  5. Olivian Stiuler says:

    Se pare ca socoteala de acasa…. 300 si ceva de lead-uri pe zi e prea mult pentru campania pe care am gandit-o eu. Totusi speranta moare ultima si poate se va observa diferenta la comisioane aprobate.

  6. Olivian Stiuler says:

    Se pare ca socoteala de acasa…. 300 si ceva de lead-uri pe zi e prea mult pentru campania pe care am gandit-o eu. Totusi speranta moare ultima si poate se va observa diferenta la comisioane aprobate.

  7. Olivian Stiuler says:

    Tocmai, m-am uitat sa vad ce a fost la Summer. Facusem niste calcule, ma asteptam sa fie mai mare concurenta dar faptul ca sunt la inceput de afiliere si-a spus cuvantul.

    In orice caz, ciudat e ca, urmarind ziua de azi, pot spune destul de sigur ca in jur de jumatate, poate mai mult, sunt leaduri la o campanie recent intrata in 2parale.

  8. Olivian Stiuler says:

    Tocmai, m-am uitat sa vad ce a fost la Summer. Facusem niste calcule, ma asteptam sa fie mai mare concurenta dar faptul ca sunt la inceput de afiliere si-a spus cuvantul.

    In orice caz, ciudat e ca, urmarind ziua de azi, pot spune destul de sigur ca in jur de jumatate, poate mai mult, sunt leaduri la o campanie recent intrata in 2parale.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>