Conversii si eficienta par a fi cuvintele saptamanii in online-ul mondial. Un online foarte activ din care am selectat pentru voi sugestii si idei pe care le puteti pune in practica pentru a obtine mai multe conversii, fie ca vorbim de afiliere si SEO, fie de blogging, e-commerce si AdWords.

Ganditi-va la fiecare rotita necesara in procesul online si cautati solutii pentru ca intreg mecanismul sa functioneze mai profitabil pentru voi.

Afiliere

Esential pentru un banner eficient in afiliere – sugestii din punctul de vedere al unui afiliat, foarte utile advertiserilor care vor sa vanda mai mult. Afiliatii din 2Parale au completari?

Scrie continut care converteste – fara focus direct pe vanzare, ci pe experiente, valori, pasiuni. Si multe alte recomandari.

Cum stabilesti un comision pentru un program de afiliere – criterii si idei utile pentru ca orice advertiser sa aleaga un comision atractiv si profitabil pentru toate partile.

SEO

Un plan de link building usor de inteles daca vrei sa scapi de efectele Panda&Penguin

Search retargeting, o tactica obligatorie – ce inseamna si cum te poate ajuta cand creste concurenta, cu studiu de caz. De urmarit.

Dezvolta continut eficient pentru fiecare mediu: blog, Facebook, Twitter, video… – vezi pas cu pas cum trebuie sa adaptezi continutul pentru fiecare canal in parte, ce elemente prind pe blog vs. atractivitatea pe Twitter. Cu exemple, foarte util si bine structurat.

PPC

Vrei trafic? Mai degraba conversii? O scurta analiza a eficientei pentru cuvintele cheie long-tail vs. cuvintele cheie competitive.

Cine, cand, cum, unde si de ce ar trebui sa folosesti ad extensions in AdWords.

e-Commerce

Butoane Adauga in cos – exemple si bune practici.

10 idei pentru conversii cu fiecare pagina e-commerce

Creste traficul si conversiile din search – optimizeaza cat mai bine paginile de produs, nu uita de social sharing si user experience.

Cea mai buna platforma e-commerce?

Blogging&continut

Frecventa ideala pentru blogging si e-mail marketing

Resurse pentru copywriting – de trecut in lista ta de site-uri cu multe sugestii utile despre continut, blogging si copywriting.

Pentru ca vrem sa impartasim cele mai bune idei cu voi, am aprecia sa duceti sugestiile mai departe cu un simplu share/tweet etc. folosind butoanele de mai jos, dupa preferinte.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>