Cand am anuntat iChallenge, am spus ca va fi cea mai spectaculoasa competitie pentru afiliatii 2Parale de pana acum. La ora la care scriem acest articol au trecut aproape 48 de ore de la startul iChallenge. Iar ceea ce se intampla este cu adevarat spectaculos!

Iata cum arata o fractiune a unui minut din ceea ce se intampla acum pe 2Parale:

2Parale real time commission stats

In Summer Affiliate Challenge castigatorul generase 2.595 de lead-uri intr-o luna. Acum, in doar 2 zile, primul afiliat din top a ajuns la aproape .1000 de lead-uri generate. Ceea ce ne face sa credem ca se va castiga cu mai multe lead-uri in acest challenge de o saptamana decat s-a castigat intr-un challenge de o luna.

Mai mult, primii 3 afiliati au in acest moment peste 2.500 de lead-uri. Iar lupta este acerba. In final, suntem convinsi ca oricare dintre ei – asa cum ii stim 🙂 – poate castiga. Ramane de vazut doar cine va avea motivatia cea mai mare pentru a fi campion in iChallenge.

Top 3 iChallenge lead-uri

Saptamana viitoare ne pregatim de…

iChallenge - competitia din 2Parale pentru super afiliati si afiliatiAsa cum probabil unii dintre voi v-ati dat seama din hint-urile de pe pagina de iChallenge, saptamana viitoare ne pregatim de challenge-ul pe toata reteaua pentru super afiliati si afilati.

In acest challenge vor fi luate in calcul vanzarile pe toata reteaua, inregistrate intre 29 octombrie si 11 noiembrie (atentie! sunt 2 saptamani) si aprobate pana pe 26 noiembrie inclusiv. Nu se vor lua in considerare vanzarile pe Reduceri Colective.

Dar, pana atunci, urmarim impreuna iChallenge pe Lead-uri pentru ca este pur si simplu… Spectaculos!

PS: N-ati uitat de Real time, nu?

 

 

 

  1. E ceva putred in Danemarca… eu am iesit din cursa pentru ca m-a mancat in fund sa folosesc Facebook Ads si 2 advertiseri m-au tras pe dreapta. Dar cel de pe prima pozitie pare ca ruleaza la greu Google Adwords cu rezultate spectaculoase.

  2. E ceva putred in Danemarca… eu am iesit din cursa pentru ca m-a mancat in fund sa folosesc Facebook Ads si 2 advertiseri m-au tras pe dreapta. Dar cel de pe prima pozitie pare ca ruleaza la greu Google Adwords cu rezultate spectaculoase.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>