Start in competitia de afiliere pe IT&C

Nu putea sa exista o perioada mai buna pentru competitia pe IT&C decat saptamana cu Black Friday. Avem 14 magazine pentru care puteti genera comisioane, din care 6 si-au anuntat pana in acest moment participarea la Black Friday: evoMAG.ro, Clickshop.ro, LaptopGarage.ro, IQBox.ro, Azerty.ro, ShopU.ro.

Dupa cum se vede, competitia este acum una de tatonare: primii 2 afiliati au 15 si, respectiv, 13 comisioane inregistrate. Ceea ce inseamna ca oricine ar intra chiar si acum in competitie ar putea castiga unul din premii (mai mult credem ca iChallenge-ul pe IT&C va fi castigat de afiliatul care va performa cel mai bine de Black Friday):

  1. Iphone 5 (marele premiu pentru cel mai bun afiliat din IT&C)
  2. 200 EUR
  3. 100 EUR

Asteptam ca roadele cookie-urilor plasate sa se culeaga de Black Friday. Puteti urmari live competitia in pagina dedicata IT&C-ului din iChallenge.

Avem parte de o lupta spectaculoasa intre echipe: Fashion vs IT&C

Daca spre mijlocul saptamanii credeam ca IT&C-ul va fi castigator detasat, in ultimele zile din challenge Fashion-ul a recuperat foarte mult din diferenta, astfel ca, in final, cele 2 echipe sunt despartite de doar 637.86RON. Decizia s-a mutat la magazine – a trecut doar 39% din perioada de aprobare a comisioanelor.

O analiza rapida ne arata ca daca s-ar pastra ratele de respingere pentru septembrie (Fashion 6% si IT&C 19%) atunci castigatoare va fi echipa Fashion cu 9987.43 RON fata de 9122.85 RON cat ar inregistra echipa IT&C.

Fashion vs IT&C

Ramane de vazut care echipa va castiga si va lua bonusul de 10% (plus iPhone-ul acordat prin tragere la sorti).

Afiliatii si Super Afiliati

Lupta continua si aici si se desfasoara pe aprobarea de comisioane.

Primul loc la afiliati este adjudecat, dar avem in schimb o lupa acerba pentru pozitiile 2 si 3.   Spre exemplu, intre locurile 2 si 6 e o diferenta de doar 14 comisioane aprobate.

Top afiliati

In cazul super afiliatilor, primii 3 nu mai pot fi ajunsi: ordinea finala se mai poate schimba si va fi decisa de numarul de comisioane aprobate.

Top super afiliti

Va asteptam sa comentam impreuna competitiile din iChallege

Dupa cum probabil unii dintre voi ati observat deja, in pagina fiecarei competitii din iChallenge a aparut posibiliatea de a comenta prin Facebook comments. In functie de cat de folosita va fi aceasat sectiune, luam in calcul sa o transformam intr-o rubrica permanenta in urmatoarele challengeuri.

Comentarii iChallenge

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>