Pe ultima suta de metri inainte de Black Friday am reparat cateva bug-uri si am implementat cateva lucruri utile pentru toata lumea:

  • am mutat tracking-ul (event.2parale.ro) pe o masina complet separata, in asa fel incat sa eliminam riscul ca acesta sa nu functioneze chiar daca site-ul va merge mai greu in conditii de incarcare mai mare.
  • am adaugat temporar cateva servere pentru a face fata spike-ului de trafic ce va veni inevitabil odata cu Black Friday.
  • linkurile date pe Facebook afiseaza acum titlul paginii-destinatie de la advertiseri si o poza din acea pagina (la fel ca orice URL „normal” postat pe Facebook).
  • in corpul notificarilor de mesaje primite pe mail sunt trecute acum campaniile advertiserului care a trimis mesajul. Numele advertiserului nu spune intotdeauna prea multe, insa toti afiliatii stiu ce campanii au ales sa promoveze.
  • pentru afiliatii care folosesc AdWords si carora nu li se aprobau reclamele din cauza unui redirect prea indelungat, am optimizat la sange timpul de redirect. Practic, in momentul acesta, cand serverele Google testeaza linkul prin 2Parale, nu se mai intampla nimic altceva in afara de redirect. Nu e ca si cum serverele Google vor face comenzi prin 2Parale curand, asa ca nu era nevoie de toate formele de tracking avansat folosite pentru cazul in care un user da click pe o reclama. De acum nu mai depindeti decat de timpul de incarcare a paginii advertiserului.

Aditional, pregatim un update pentru homepage, insa surpriza aceasta o pastram pentru maine seara ;). Un mic preview vedeti mai sus, in header-ul blogului.

Speram ca aceste update-uri sa va ajute sa castigati cat mai multi bani in zilele ce urmeaza. Va sunt de ajutor?

Spor la conversii!

  1. Super tare chestia cu link-urile pe facebook. Chiar ieri am vazut in alt sistem de afiliere ca functiona si ma gandeam ce fain ar fi sa se afiseze asa si cele de pe 2parale. Si uite ca legea atractiei functioneaza :))

    Si update-ul cu numele adevertiserului e utila. Chia azi m-am lovit de problema ca nu mai stiam ce site are advertiserul din mail :))

  2. Prea tare modificarea pentru afisarea corecta a link-urilor in Facebook. Am incercat sa fac ceva asemanator pe cont propriu dar nu mi-a placut ce a iesit si am lasat-o balta 🙂 Foarte utile modificarile!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>