Decembrie este o luna speciala pentru 2Parale: aniversam 4 ani de marketing afiliat in Romania si 4 ani de la anuntarea proiectului 2Parale. Au fost 4 ani in care am format si dezvoltat impreuna industria de afiliere din Romania. Si e momentul sa facem un pas mai departe.

Prin urmare, incepem saptamana aniversara cu o veste importanta pentru viitorul 2Parale si al rezultatelor voastre din afiliere. 2Parale a fuzionat cu platforma de afiliere 2Performant pentru care detineam dreptul exclusiv de utilizare la nivel local. Odata cu aceasta tranzactie, businessul 2Parale se va extinde la nivel international in mai multe tari din Centrul si Sud-Estul Europei si Turcia.

Ce inseamna fuziunea 2Parale-2Performant

• Preluam astfel controlul integral asupra platformei de afiliere si vom investi in dezvoltarea ei cu noi facilitati care sa asigure optimizarea rezultatelor advertiserilor si afiliatilor din retea.

• Planurile strategice includ extinderea regionala la nivelul mai multor tari din Centrul si Sud-Estul Europei, plus Turcia. Consolidarea la nivel international vine dupa intrarea pe piata din Bulgaria, in 2011, prin intermediul 2Leva. 2Parale este activa in prezent si pe pietele din Serbia, Irak si Cipru.

• Un nou concept de afiliere si multe alte surprize despre care veti afla pe parcursul anului viitor.

Businessul 2Parale din Romania si Bulgaria va atinge in acest an un milion de euro pe o piata care si-a confirmat potentialul in cei patru ani de la demararea primei campanii de afiliere din Romania prin intermediul 2Parale. Am reusit sa depasim ritmul de crestere al pietei locale, este momentul pentru noi sa fructificam atuurile platformei 2Performant si sa facem pasul urmator in dezvoltarea businessului prin extinderea pe piete emergente.
Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Am inceput anul prin anuntarea parteneriatului cu 2Parale si incheiem 2012 in plina forta. Extinderea la nivel international a platformei 2Parale se inscrie in linia ascendenta a evolutiei industriei marketingului afiliat pe piata autohtona, si nu numai. Mai mult decat atat, decizia vine ca o investitie strategica, confirmand eforturile noastre de dezvoltare si sprijin oferit acestui segment de business.

Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group si actionar 2Parale.

2Performant este platforma de afiliere care asigura sistemul tehnic de inregistrare si monitorizare a vanzarilor si a tuturor actiunilor generate prin intermediul retelei 2Parale. Platforma a fost dezvoltata  2010 de antreprenorii Radu Spineanu – fondator 2Parale, Vladimir Oane si Lavinius Marcu.

Aceasta fuziune asigura toate premisele pentru o crestere exploziva a businessului 2Parale in 2013. Telul nostru a fost intotdeauna sa cream o companie cu un impact global si suntem convinsi ca platforma si abordarea 2Parale-2Performant vor face diferenta pe piata.
Radu Spineanu, fondator 2Performant si 2Parale.

Odata cu aceasta tranzactie vrem sa uram bun venit in echipa 2Parale lui Silviu Lucian Vacaroiu, cooptat recent  ca Chief Technology Officer (CTO). Cu o experienta de 10 ani in web development si aproximativ 6 ani in marketing online, Silviu Lucian Vacaroiu a ocupat anterior functia similara in cadrul eRepublik.

Multumim pentru sprijin in finalizarea tranzactiei casei de avocatura Biris Goran, lider de piata in domeniul asistentei juridice in tranzactiile IT.

In cei patru ani de la aparitia pe piata din Romania, 2Parale a generat advertiserilor vanzari de peste 41 de milioane de lei (fara TVA) si a livrat mai bine de 59 de milioane de click-uri. Numai in 2012, afiliatii din 2Parale au adus magazinelor din retea peste 145.000 de vanzari.

Multumim celor peste 15.000 de afiliati si mai bine de 230 de advertiseri din 2Parale pentru colaborare, viitorul suna bine impreuna.

  1. Pacat ca nu va listati la bursa 🙂 sa putem cumpara actiuni si lua si noi parte la acest proiect.
    Sper sa va mearga cat mai bine si pe noile piete.
    Ma bucur pentru voi ca nu va limitati doar la Romania, este timpul pentru companiile din Romania sa se extinda si international.
    Poate pe viitor sa va faceti si o divizie de PPC(gen Adsense) pentru Romania, cu siguranta veti avea succes avand in vedere ca o sa aveti 15000 de afiliati in spate.

  2. Felicitari! Ne-ati dat o veste care nu poate decat sa ne bucure. Cu siguranta urmatoarea aniversare va fi sarbatorita si de alte piete. La multi ani si de cel putin 2 ori mai mult succes in continuare!

  3. Felicitari! Ne-ati dat o veste care nu poate decat sa ne bucure. Cu siguranta urmatoarea aniversare va fi sarbatorita si de alte piete. La multi ani si de cel putin 2 ori mai mult succes in continuare!

  4. Bună ziua,
    Mă numesc Mihai, sunt cetățean român cu acte în regulă cu domiciliul permanent în Rep. Moldova și doresc să știu dacă programul Dvs. îmi permite să mă înscriu ca afiliat, să promovez campanii și să primesc comisioane.
    Mulțumesc anticipat!

  5. Bună ziua,
    Mă numesc Mihai, sunt cetățean român cu acte în regulă cu domiciliul permanent în Rep. Moldova și doresc să știu dacă programul Dvs. îmi permite să mă înscriu ca afiliat, să promovez campanii și să primesc comisioane.
    Mulțumesc anticipat!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>