2013 aduce oportunitati in afiliere nu doar pentru afiliati, ci si pentru advertiseri. Pe langa actiunile de marketing sezoniere pe care advertiserii le pot aborda mai eficient pentru a vinde mai mult, magazinele pot profita de campaniile derulate de 2Parale pentru a stimula vanzarile din retea, precum si de cresterea interesului romanilor pentru cumparaturile online.

Ne asteapta impreuna un an in care performanta va fi cuvantul cheie. Si vrem sa luam ce a fost mai bun si util din 2012 pentru a dezvolta mai departe. Dupa seria de articole citite de afiliati, avem si cele mai citite articole pentru advertiseri, cu recomandari de pus in practica in 2013.

Romanii si comertul online – ce se cumpara prin 2Parale – de folosit in analiza obiceiurilor de cumparare ale consumatorilor romani, util in crearea campaniilor de marketing pentru acest an.

Cum cresti vanzarile cu 130%, studiu de caz – de retinut recomandarile pentru atragerea si motivarea afiliatilor, avantajele de a te implica in actiunile de marketing derulate de 2Parale pentru cresterea vanzarilor si multe alte idei de pus in aplicare in 2013.

Update Termeni si Conditii – dupa cum spuneam, util pentru o colaborare onesta si pe termen lung.

De 15x mai multe vanzari prin afiliere pentru advertiserii din 2Parale – Black Friday este secretul acestor rezultate “naucitoare”. Dezvoltati actiuni de marketing similare, romanii au prins gustul lor.

Ce faci pentru un plus de 41% in vanzarile prin afiliere – tot un studiu de caz cu idei de marketing pe care le puteti adapta&aplica in 2013.

 Voua ce articole v-au placut?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>