Pentru 2Parale si afilierea din .ro, finalul lui 2012 deschide noi oportunitati pentru 2013. Dupa cum probabil ati aflat, fuziunea cu platforma de afiliere 2Performant reprezinta un pilon important in planurile 2Parale de optimizare a rezultatelor afiliatilor si advertiserilor din retea si in cele de extindere la nivel international.

Am inchis in forta un an uimitor, naucitor in multe momente, pentru a deschide calea pentru 365 de zile de Wou. Va multumim pentru tot ce am construit impreuna in 2012, pregatiti-va sa depasim toate performantele in 2013.

Pentru ca ne  dorim sa luam cu noi ce a fost mai bun, sa invatam din experientele trecute si sa punem in aplicare cu folos, am selectat pentru afiliati cateva dintre cele mai citite articole ale anului trecut, cu aplicare si in acest an.

Cum faci peste 10.000 de euro/luna din afiliere, in .ro – doar un exemplu, se poate. Propuneti-va un obiectiv si munciti pana il atingeti.

Romanii si comertul online – ce se cumpara prin 2Parale – util pentru a va face o idee despre obiceiurile de cumparare online ale consumatorilor romani.

Un comision de 892 lei dintr-o singura vanzare – iarasi doar un exemplu de record in afiliere. Si noua ne plac campionii, suficient cat sa le dublam castigurile. Va asteptam sa intrati in grupul recordmenilor.

Update Termeni si conditii 2Parale – vital pentru o colaborare onesta si pe termen lung. Am ramas datori si cu cateva informatii suplimentare, revenim.

Un afiliat trebuie sa aiba un minim simt antreprenorial – povestea unui afiliat care a invatat singur sa isi foloseasca experienta si cunostintele din alte domenii pentru a face afiliere.

Avantajele unui PFA sau SRL in platile 2Parale. Taxe si impozite –  statul dicteaza regulile joculului pentru orice venit, alegeti cu grija si in avantajul vostru.

Putem completa lista impreuna. Ce ati mai citit aici si merita avut in vedere in 2013?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>