tools onlineFie ca vorbim de afiliere, blogging, SEO sau comert online, apar constant unelte, plugin-uri si noi upgrade-uri care ne fac viata mai usoara. Si conturile pline ;). Am strans pentru voi cateva astfel de tool-uri, plus strategii si recomandari din experienta altora.

Pentru ca tuturor ne place sa auzim cat mai des muzica banilor.

Afiliere

Unelte utile in afiliere – o lista de cateva zeci de unelte utile pentru monitorizarea link-urilor, crearea unor landing page-uri  axate pe vanzari, testare si analiza competitiei (cuvinte cheie profitabile, de exemplu).

10 lucruri pe care le poti face rapid pentru site-ul tau de afiliere – recomandari utile din experienta unui afiliat din Romania, cu diverse optimizari pe care le poti pune in aplicare de azi, de la SEO la backup.

Tactici de afiliere pentru incepatori – e mai bine sa pleci la drum cu mentalitatea corecta si sa urmezi cativa pasi care si-au dovedit eficienta pana acum in afiliere.

SEO

Analiza SEO prin Google Analytics – indiferent care e experienta ta in Google Analytics, urmareste si calitatea continutului site-ului tau dpdv. SEO, sunt o multime de date utile care iti spun cum poti optimiza si atrage trafic.

Cum masori profitabilitatea strategiei tale de link building – stii ce trafic converteste pe site-ul tau? Cat te ajuta de fapt prezenta in social media sau un bun ranking? Cateva raspunsuri.

PPC

Tu cum folosesti Facebook Ads? – pentru a atrage trafic pe pagina de Facebook sau pentru a aduce vizitatori pe site sau un landing page special? Argumente pentru fiecare situatie.

Migrarea unei campanii Search spre Enhanced Campaign – noile campanii Enhanced  oferite de AdWords vin cu multe optiuni care iti usureaza si eficientizeaza munca, vezi pas cu pas cum le poti folosi, in urmatoarele luni se va trece exclusiv la noile campanii.

E-commerce

Greseli care costa cand ai un magazin online – un sistem intern de nota 10 pentru cautarea produselor sau o simpla informatie despre livrarea exacta a comenzii pot face diferenta in cazul magazinelor online. Recomandari de pus in practica daca nu vrei sa pierzi clienti.

Cum dezvolti un meniu de navigare prietenos – util nu doar magazinelor online, ci si site-urilor dedicate de afiliere. Pentru ca toti vrem conversii ;).

Blogging

To slide or not to slide –  imaginile sau articolele derulate in sistem carusel afecteaza conversia?

+ 24% trafic din motoarele de cautare – un nou studiu de caz cu strategia pusa in aplicare la nivel de SEO si cateva  concluzii. Ne place seria aceasta de exemple.

Monetizarea prin afiliere, cand tu detii controlul – cu siguranta e momentul sa testezi afilierea pe blogul tau, cateva recomandari pentru a incepe cu dreptul.

Spor la conversii!

Cu un simplu share/like/tweet puteti distribui usor si rapid informatiile care v-au placut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>