E-mail marketing + Google AdWords = €€€. Poate fi chiar 3x €€€. Dar nu in orice conditii. E-mail marketingul si Google AdWords pot aduce un profit considerabil daca le folosesti eficient in promovarea online, mai ales ca aceste doua canale au rolul de a se completa reciproc. Inclusiv intr-o strategie de marketing afiliat. Vestea buna pentru voi e ca puteti invata sa ajungeti inclusiv la 3x€€€ daca puneti in aplicare ce invatati la Email marketing &AdWords Academy.

Ne face placere sa ne alaturam White Image si sa organizam impreuna Email marketing &AdWords Academy, eveniment ajuns la a III-a editie. Programata pentru perioada 8-9 mai, la Bucuresti, Email marketing &AdWords Academy pregateste cele mai relevante strategii de promovare online pentru orice business care isi doreste sa profite de avantajele internetului.

email marketing adwords academy

Nu trebuie sa ratezi

• Sesiunile de training interactiv cu tactici de crestere a listelor de e-mail marketing, de optimizare a conversiilor, de integrare cu alte canale de comunicare si de evaluare a eficientei,

• Ultimele research-uri privind tacticile cele mai eficiente, ratele de conversie si alocare a bugetelor,

• Exemple de strategii cu rezultate dovedite,

• Posibilitatea de a participa la sesiunile de coaching one-to-one, pentru a gasi solutii la cele mai frecvente probleme cu care te confrunti.

• Ocazia de a invata din experienta a doi dintre cei mai apreciati specialisti in marketing online din Romania. Cristian Ignat, PPC Marketing Manager la 2Parale, cu o experienta de peste 7 ani in Google AdWords si Andrei Georgescu, fondator al White Image-Loyalty Solutions, cu mai bine de 10 ani activi in e-mail marketing, vor pregati traininguri intensive, studii de caz si date din research pentru a identifica cele mai eficente solutii de crestere a vanzarilor, indiferent ca este un IMM sau o multinationala.

• Oportunitatea de a economisi 90 de euro, reducerea de care beneficiezi daca te inscrii pana pe 25 martie. Plus discount 10% ca partener 2Parale.

Fiecare sesiune de training de anul acesta are un numar limitat de 50 de participanti, zicem ca e bine sa va grabiti, pana vineri mai sunt doar cateva zile. Mai multe info sunt pe emacademy.ro.

UPDATE: Am inteles ca jumatate dintre locurile disponibile s-au ocupat. Vestea buna e ca cei care sunt rapizi pot profita  de noua oferta: reducere 50 de euro pana pe 25 aprilie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>