Cautarile pentru noile colectii de primavara-vara sunt in toi. Ceea ce inseamna potential de cumparare mai mare pentru aceste produse si, bineinteles, ocazia de a castiga mai multe comisioane din aceasta zona.

Dupa cum arata si datele Google Trends, in intervalul martie-aprilie creste interesul pentru produsele fashion de primavara.

haine_primavara_cautari

E o perioada buna pe care o puteti fructifica in comisioane pentru voi. Si nu doar atat. TinaR a lansat o competitie pentru cei mai performanti afiliati din campania sa si ofera in plus un voucher de 1.000 de lei in magazinul Clickshop, prezent si el in 2Parale. In plus pe langa comisionul de 10% oferit la fiecare vanzare.

Au sansa la bonus toti afiliatii care promoveaza intens produsele TinaR in perioada martie-aprilie 2013. Cel mai harnic afiliat, cu cel mai mare numar de comisioane valide inregistrate in intervalul 15 martie – 30 aprilie, isi face cadou de Paste produse in valoare de 1.000 de lei de pe Clickshop. Castigatorul va fi anuntat pe 15 mai.

Pentru afiliatii care sunt pe faza, TinaR a creat bannere de primavara si vine saptamanal cu noutati si oferte care sa ajute in promovare in perioada concursului.

Recunoastem ca, de aceasta data, suntem curiosi daca premiul va fi adjudecat de o EA sau de un EL ;).

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>