trafic afiliereFocus pe cresterea traficului in aceasta perioada, astrele va sunt favorabile (1-8 martie, un nou sezon, colectii noi, lansari anuntate de gadget-uri).

Fie ca va axati pe SEO, social media, AdWords sau e-mail marketing, fie ca preferati un mix de canale, avem sugestii prin care puteti atrage trafic prin fiecare metoda. Plus strategii si studii de caz.

Afiliere

Pro sau contra site-uri de cupoane in afiliere – un subiect care merita urmarit,  cu focus pe tactici prin care poti profita de popularitatea acestor site-uri.

Strategii de afiliere pentru 2013 – se anunta a fi un an promitator, e bine de stiut ce strategii urmeaza superafiliatii si cei cu experienta si castiguri serioase din afiliere.

De ce au nevoie afiliatii pentru a vinde – in principiu, de acces la mai multe informatii utile in demersul lor de a vinde. De la continut si unelte de promovare dedicate la anunturi de campanii si promotii punctuale. Lectura obligatorie pentru advertiser si cei care vor mai mult de la un program de afiliere.

SEO

12 pasi pentru un site WordPress SEO friendly – un articol bine structurat si foarte util daca folosesti WordPress.

Cum faci link building in era post Penguin – analizeaza putin inainte de a pune un link pe site. Pentru ca sunt in continuare dileme despre link-urile care pot fi puse in footer, de exemplu, fara a fi penalizat de Google.

Analizeaza ce trafic iti aduc link-urile, prin Google Analytics – un articol cu pasi si recomandari pentru o analiza a celor mai utile link-uri pentru site-ul tau.

PPC

Monopolizeaza rezultatele Google pentru site-ul tau – toti visam la asta :), partea buna e ca se poate. Urmareste pasii prin  care ajungi sa apari pe toate paginile din motorul de cautare Google pentru anumite cuvinte cheie.

Cum generezi trafic de calitate prin display advertising – recomandari pentru a folosi reteaua de display Google astfel incat sa atragi vizitatorii potriviti.

Ecommerce

Design care creste conversia – stii cat de mult conteaza imaginea. Un articol foarte bun, cu exemple concrete si recomandari despre principii de design care te ajuta la nivel de conversii.

Greseli de usability – sau cum pierzi clienti si bani. De citit atat de catre magazine online, cat si de catre afiliati.

E-mail marketing – daca vrei o rata de click cu 583% mai mare

Social media

Cum foloseste Ikea retelele sociale – Ikea are multi fani nu doar pentru produse, ci si pentru marketingul lor. Un studiu de caz despre strategia pe Facebook&Twitter&Google+.

Gaseste continutul potrivit pentru fiecare retea sociala – pentru ca nu e deloc usor sa gasesti abordarea potrivita pentru fiecare retea sociala in parte, vezi cateva idei pentru a descoperi continut atractiv. Merita, rezultatele pot fi foarte bune.

Spor la conversii!

Cu un simplu share/like/tweet puteti distribui usor si rapid informatiile care v-au placut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>