Zilele trecute ne-am bucurat de un moment special in istoria 2Parale: avem alaturi o comunitate de 20.000 de afiliati. Si, ca sa va convingeti ca planetele s-au aliniat in avantajul marketingului afiliat, cu doar o zi inainte am depasit pragul de 50.000.000 de lei vanzari generate, iar anterior am vazut cum contorul comisioanelor aduse afiliatilor din 2Parale a trecut de 4.000.000 de lei.

 vanzari 2Parale

Cei 20.000 (pentru exactitate, peste 20.000 in prezent ;)) formeaza o comunitate extraordinara pentru noi. Am reusit impreuna sa formam o piata noua in .ro si sa o dezvoltam pana la cifrele de mai sus.

Si povestea merge mai departe. Performantele pe care le obtinem impreuna si povestile de succes ale afiliatilor nostri ne motiveaza sa ne implicam in fiecare zi in dezvoltarea comunitatii si cresterea rezultatelor. Multumim afiliatilor si advertiserilor care ne sunt alaturi pentru a adauga pagini si mai interesante acestei povesti.

Pentru ca la 2Parale conteaza oamenii, nu site-urile.

P.S: Speram ca putem miza in continuare pe sprijinul vostru in dezvoltarea comunitatii 2Parale si a pietei de afiliere, va rugam sa completati si sa duceti mai departe studiul Marketingul afiliat in Romania – 2013.

 20.000 afiliati 2Parale

  1. Imi amintesc amuzat, prin februarie 2009, cand am inregistrat primul meu comision in 2Parale, aproape 3 lei. Apoi, prin iunie 2011 cand ma credeam un mic zeu cu vreo 3.000 lei facuti intr-o luna. Si am ajuns in 2013 cand am atins 13.000 lei intr-o singura zi. Da, am crescut impreuna cu voi. Si va multumesc pentru informatiile din blog, uneltele puse la dispozitie, intalnirile periodice sau conferintele SEM Days.

    Semneaza: unul din cei douazeci de mii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>