open connectIn acesti aproape 4 ani si jumatate de cand 2Parale a lansat primele programe de afiliere din Romania, am avut ocazia de a vedea evoluand mai multi afiliati si advertiseri cu care colaboram. Si nu ma refer strict la afiliere, ci si la diverse proiecte legate de online. Sau la evolutii personale.

Ne-am bucurat sa vedem atat afiliati care au pus in practica idei inedite, pe nise noi in .ro, cat si afiliati care si-au vandut proiectele sau au obtinut finantare. Dincolo de calitatile personale ale fiecaruia sau de atractivitatea proiectelor, multi au avut in comun dorinta de a invata de la altii, de a face schimb de experienta si de a interactiona cu cei care au reusit in business.

O astfel de oportunitate este Open Connect, un intreg concept de networking si mentoring pentru antreprenori si specialisti din online. In fiecare joi dimineata, antreprenori, programatori, designeri, oameni de marketing si comunicare, oameni de media si multi altii beau cafeaua impreuna si schimba impresii, cer pareri, dezvaluie ce functioneaza si unde mai e de lucru la proiectul lor, ofera feedback si sugestii. Totul “la liber”.

Tot gratuit, cei care nu pot ajunge la intalnirile Open Connect au ocazia de a urmari transmisiunea live a discutiilor. Pentru a va oferi sansa de a evolua si invata din experientele celorlalti, vom prelua pe blog live streaming-ul video al discutiilor. Multumim LTV.ro pentru sprijin. Pentru a afla mai multe despre oportunitatile oferite de Open Connect, am apelat la fondatorul Dragos Roua, antreprenor in serie (in 1997 punea bazele Mirabilis Media, pe care a vandut-o in 2008) si “personal development fanatic”, dupa cum el insusi se descrie.

De ce nu trebuie sa ratezi Open Connect

• Ai ocazia de a iti prezenta proiectul si de a cere feedback. In fiecare editie au loc 4 pitch-uri de cate 1 minut fiecare. Pitch-urile sunt ulterior votate de catre cei care urmaresc online intalnirea, iar cel mai votat castiga acum un interviu live de 15 minute, prin intermediul LTV, cei care asigura de altfel intreaga transmisiune live. Poti castiga si alte premii, precum 2 wild-card-uri la Venture Connect, iar la o editie anterioara s-a oferit un iPhone 5, de exemplu.

• Inveti din experienta unor antreprenori dispusi sa dezvaluie din know-how-ul lor. Fiecare intalnire include o sesiune de mentoring unde poti inclusiv adresa intrebari. Pe 18 aprilie, Dorin Boerescu, CEO 2Parale, este invitat ca mentor, va puteti trece in agenda ;).

• Poti interactiona cu antreprenori, developeri, designeri, oameni de marketing, de client service, manageri din diverse domenii (firme de paza, avocati etc.). Faci schimb de experienta si poti gasi oportunitati de colaborare.

• Dragos Roua pledeaza in plus pentru “atmosfera relaxanta, varietatea participantilor, calitatea pitch-urilor si expunerea (live, vin in medie cam 80 de oameni, iar transmisia pe net are in medie 3.000-4.000 de spectatori pe editie)”.

• Learning, learning, learning… Inclusiv pe grupul de Facebook.

Pentru toti cei care nu pot ajunge in diminetile de joi la Open Connect, deschidem seria transmisiunilor live. Prin urmare, joi, 11 aprilie, de la 9.30, va asteptam pe blog pentru o sesiune utila de experiente antreprenoriale. Se anunta o intalnire cu potential. 

Open Connect live – streaming aici.

  1. Pingback: Open Connect live
  2. Pingback: Open Connect live

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>