record_afiliere_778_lei

O vanzare de 522.58 lei pe Fashion, alta de 1262,9 lei pe Home&Deco, 199 lei pe Carti, totul dupa o scurta privire pe realtime.2parale.ro, acolo unde puteti vedea in timp real conversiile generate prin 2Parale. Toate aduc comisioane noi pentru afiliati in momentul in care sunt aprobate. Unele ies din pluton si reusesc sa se transforme in recorduri de retea si chiar un intreg “salariu” pentru afiliat, dintr-o singura vanzare.

Asa cum s-a intamplat zilele trecute, cand recordul ultimelor 90 de zile a fost doborat cu un comision de 778,84 de lei, inregistrat in campania evoMAG. E a doua oara consecutiv cand evoMAG aduce un comision record pentru un afiliat din 2Parale. Inchid paranteza :). Ca rasplata pentru performanta afiliatului, dublam comisionul. Tragem linie si rezulta un castiga total de 1557,68 de lei, dintr-o singura vanzare generata.

Felicitarile merg catre Promomedia Design, care intra in grupului campionilor in afiliere din campania 2Parale Dublu pentru campioni.

O performanta la care a ajuns in doar cateva luni de la debutul in afiliere. Radu Bogdan Stoica de la Promomedia Design spune a inceput afilierea prin 2Parale la finele anului trecut, fara a avea experienta directa in domeniu, ci doar in marketing. Marturiseste ca a reusit sa invete de pe forumul si resursele oferite de 2Parale, care “te invata pas cu pas ce ai de facut “.

Bineinteles ca nu a fost suficient, s-a implicat si a muncit mult pentru a dezvolta un portofoliu de site-uri destinate afilierii. Proiecte pentru care foloseste in special promovarea prin retele sociale. Si in care investeste cateva ore bune zilnic. Cu folos, dupa cum o arata si rezultatele lui. Radu Bogdan Stoica vede performanta lui ca o dovada ca asteptarile pot fi depasite in afiliere.

Si a invatat mult din experienta de pana acum. Ce considera necesar pentru a avea succes in afiliere?

radu bogdan stoicaSeriozitate, tenacitate si munca, iar rezultatele nu intarzie sa apara!

Radu Bogdan Stoica
Promomedia Design

Zicem ca recomandarea lui merita pusa in aplicare. La fel ca ideile si sugestiile din experienta altor afiliati campioni in 2Parale. Urmariti si Clasamentul Campaniilor, plus noile programe de afiliere lansate saptamanal in 2Parale, testati campanii si acordati-va sansa de a dobora un record in afiliere.

UPDATE: Din pacate, afiliatul Promomedia Design a preluat pe unul dintre site-urile sale continut care nu ii apartine, incalcand Termenii si Conditiile 2Parale. Fiind la prima abatere, contul ii va fi suspendat o saptamana si nu va primi bonusul 2Parale.

  1. Acum am vazut ca domnul munceste din greu copiind articolele altora, si cand i se ceara sa le stearga spune ca are dreptul.
    Se pare ca fraza :”Seriozitate, tenacitate si munca, iar rezultatele nu intarzie sa apara!” nu te caracterizeaza deloc

  2. Revenim. Din pacate, afiliatul Promomedia Design a preluat continut care nu ii apartine pe unul dintre site-urile sale, incalcand Termenii si Conditiile 2Parale. Fiind la prima abatere, contul ii va fi suspendat o saptamana si nu va primi bonusul 2Parale.

    Pentru ca afilierea functioneaza eficient doar in cazul unui parteneriat afiliat-advertiser-2Parale, haideti ca acest parteneriat sa fie unul onest si serios, asa cum trebuie sa se deruleze orice business.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>