507 lei castigati dintr-un singur comision. Au urmat 892,59 lei, respectiv 501 lei. Doar cateva dintre comisioanele record stabilite de afiliatii 2Parale si dublate de noi ca parte a campaniei Dublu pentru campioni.

Si ne pregatim sa mai dublam inca unul. Uram bun venit in grupul campionilor in afiliere lui Internet Corp. Dintr-o singura vanzare pe IT&C, in campania magazinului MarketOnline, publisherul si-a adjudecat un castig de 735 de lei. Dintr-un comision record de 367,39 de lei, dublat de 2Parale pentru a recompensa performanta echipei care se implica in afiliere.

Un obiectiv pe care publisherul nu reusise sa il atinga pana acum. Este o “intamplare” un astfel de comision?

Alina SimionPutem spune ca e inca un obiectiv atins. Dorinta noastra este sa crestem continuu si sa ne mentinem la un nivel cat mai ridicat. Fie ca vorbim de numarul de comisioane inregistrate, fie ca vorbim de valoarea acestora, rata de conversie este cea care ne demonstreaza ca suntem sau nu pe drumul cel bun.

ne spune Alina Simion, Affiliate Manager la Internet Corp.

Chiar daca are avantajul volumului si experientei in online, drumul Internet Corp in afiliere nu a fost usor, dupa cum marturiseau dupa castigarea mai multor premii in iChallenge. Dupa o perioada de teste, in care au experimentat mai multe metode de promovare, au ales sa se concentreze pe continut ca strategie in afiliere. Si vor miza pe continut in continuare. In plus, spune Alina Simion, lucreaza la „cresterea proiectului CashOut.ro, proiect ce are la baza marketingul afiliat si care ofera utilizatorilor cashback pentru fiecare comanda plasata prin CashOut.ro.”

Felicitari pentru record si implicarea constanta. Un atribut esential pentru a castiga prin afiliere. Si de a evolua de la un castig lunar de 367 de lei la un singur comision cu o astfel de valoare. Lansam constant programe noi de afiliere, urmariti-le si acordati-va sansa de a castiga noi comisioane. Si chiar de a dobori recorduri ;).

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>