val campanii iulieIn ultimele 3 luni si jumatate am lansat programe noi de afiliere in fiecare saptamana. Numai cu Pachetul 99 au fost peste 100. Chiar daca suntem in plina perioada de vacanta, respectam traditia si in aceasta saptamana si extindem reteaua cu inca 4 programe de afiliere.

Puteti colabora cu noi advertiseri, in functie de interesele voastre.

Fashion – perla coroanei in e-commere si afiliere, Food&Drinks – nisa aflata in topul categoriilor de advertiseri care aduc comisioane pe .com si in ascensiune si pe .ro, Electronice – categorie care ne-a surprins mereu cu evolutii frumoase si B2B, servicii de hosting mai exact, potrivite pentru publicul online sunt optiunile aduse de noul val de campanii.

Ziceam ca nu trebuie subestimat potentialul lunilor de vara, dupa experienta de anul trecut. Se pare ca trendul continua. Primele doua saptamani din luna iulie au adus vanzari mai mari cu peste 45% fata de luna iunie. Testati asadar campanii noi, nise cu potential de vara, promovati oferte si reduceri si atrageti noi comisioane.

BRANDCIRCUS.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision:  10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

FRIGIDEREDEVIN.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Electronice
Comision:  4%
Perioada de recurenta: 1 luna.

SIMPLENET.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: B2B
Comision:  10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

VINPENET.ro
Tip campanie
: Sale
Categorie: Food&Drinks
Comision:  7%
Perioada de recurenta: 1 luna.

Bun venit in retea noilor advertiseri, spor la conversii sa aveti impreuna!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>