catalinamarusterNe place performanta in marketingul online si nu numai si incercam sa demonstram acest lucru de fiecare data. Sunt foarte mandru sa va anunt ca am obtinut un nou premiu: Catalina Maruster, colega noastra din Divizia PPC, a castigat concursul Best AdWords Professional, derulat in cadrul Google Online Marketing Academy.

Dupa cum va spuneam, Google Online Marketing Academy este un program organizat de Google Romania, prin care isi doreste sa creasca specialisti Google AdWords. Programul se deruleaza in facultati si este dedicat studentilor care isi doresc sa se dezvolte in acest domeniu. Studenti de la ASE Bucuresti, Universitatea Bucuresti, SNSPA, UVT Timisoara, ULB Sibiu si UBB Cluj au avut ocazia sa participe la cursuri sustinute de reprezentanti Google Romania, precum si de specialisti din domeniu. M-am bucurat sa ma alatur acestui program ca trainer, a fost o super experienta.

Revenind la concursul castigat de Catalina, premiul a fost acordat in functie de scorul obtinut la examenele Fundamentals + Advanced, precum si pe baza performantelor aduse de fiecare participant intr-o campanie noua AdWords, atat din punct de vedere al conversiilor, cat si al optimizarilor pe cont.

Pentru mine, acest premiu reprezinta inca o certitudine si o garantie pentru clientii cu care lucram. O felicit inca o data pe Catalina, a avut o evolutie spectaculoasa  de cand face parte din echipa 2Parale si sunt convins ca vor urma si alte premii. Va invit sa o cunoasteti si sa ii cititi si articolele aici sau pe blogul ei.

Clasamentul competitiei Best AdWords Professional este aici.

P.S.: Daca vreti sa faceti performanta in AdWords, va asteptam in echipa. Cautam Google AdWords Junior.

  1. Eram nedumerit …..

    ” Felicitari Catalina Maruster! Campania ta a fost cea mai eficienta. Vei fi contactata de agentia noastra (Godmother) in cursul saptamanii viitoare”

  2. Eram nedumerit …..

    ” Felicitari Catalina Maruster! Campania ta a fost cea mai eficienta. Vei fi contactata de agentia noastra (Godmother) in cursul saptamanii viitoare”

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>