Sursa foto: theentrepreneurialist.net

Sursa foto: theentrepreneurialist.net

Pentru ca ultimele luni din an reprezinta o perioada de varf la nivel de consum si aduc cresterea cumparaturilor online, implicit si a castigurilor prin afiliere…

Pentru ca vanzarile 2Parale din septembrie 2012 au fost cu peste 23% mai mari decat cele din august…

Pentru ca discutiile one-to-one si schimbul de experienta intotdeauna au adus rezultate pentru toti cei implicati si raspunsuri la intrebari sau nelamuriri…

Pentru ca la intalnirile 2Parale am avut ocazia sa va cunoastem si sa interactionam cu totii, echipa 2Parale – afiliati – advertiseri…

… va invitam la #Affiliatemeetup, pe 20 august. O intalnire 2Parale axata pe interactiune.

Vorbim relaxat despre ce urmeaza in 2Parale si ne pregatim de noul sezon de cumparaturi online.

Merita sa participi

• Vedem ce am obtinut impreuna in acest an, de unde au venit rezultatele si mai ales ce va pregatim in perioada imediat urmatoare. Lucram la schimbari big pentru optimizarea fluxului din 2Parale si a conversiilor.

• E o buna ocazie de a primi raspunsuri la intrebarile tale si sugestii pentru imbunatatirea strategiei de afiliere.

• Poti castiga o invitatie la ziua conferintei SEM Days 2013, pentru a invata mai multe despre SEO si PPC. In plus, cel mai activ advertiser din cadrul intalnirii va primi din partea noastra cartea Affiliate Program Management: An Hour a Day, semnata de  Geno Prussakov, unul dintre cei mai buni specialisti in affiliate management.

• Nu rata momentul de a discuta direct cu afiliati&advertiseri din 2Parale, de a face schimb de experienta si de a gasi solutii pentru a vinde mai mult.

• Totul intr-o atmosfera relaxata, alaturi de o bere, o limonada sau un ceai rece, dupa preferinte.

Tot ce trebuie sa faceti e sa va rezervati un loc in zona de comentarii, cu numele real si complet. In timp util, pentru ca la aceasta intalnire avem disponibile doar 20 de locuri. Afiliatii si advertiserii 2Parale au prioritate. Fiecare isi va achita consumatia.

Va asteptam la #Affiliatemeetup marti, 20 august, ora 18.45, revenim si cu locul exact in urmatoarele zile.

Am aprecia daca printr-un simplu like/share/tweet ati transmite invitatia si altor cunoscuti interesati de subiect.

UPDATE: Locurile disponibile pentru intalnirea 2Parale din august s-au ocupat. Ne bucuram sa avem alaturi afiliati si advertiseri interesati sa obtina rezultate mai bune.

Daca nu puteti ajunge, va rog sa ne anuntati, sa permitem altei persoane interesate sa participe. Ne vedem marti, gazda noastra de aceasta data ne asteapta La un ceai… sau la orice altceva va face cu ochiul, pe Luigi Cazzavillan, nr 25 (harta). 

  1. @adiz, Marian Mitea, Claudia, Sabina Stroescu, Catalin, Damian Mihail, Ana Mihalescu

    Va asteptam, multumim. Ne vedem marti, revenim vineri cu adresa terasei unde ne vom intalni.

    @Mihai Serban

    Dumneavoastra nu sunteti advertiser 2Parale, inteleg insa ca au fost demarate discutiile, e un moment bun sa ne si cunoastem. Va asteptam.

  2. @Ivona Oprisor, Udrea Emanuel, alexandru ionescu, Roxana Nistor
    Aveti noroc, va asteptam maine :).

    Multumim tuturor, locurile s-au ocupat. Ne vedem maine La un ceai, pe Luigi Cazzavillan, nr. 25.

    Daca nu puteti ajunge, va rugam sa ne anuntati, sa permitem accesul altei persoane, fiind un numar limitat de locuri. Ca si la ultimele intalniri, va rugam sa tratati aceasta rezervare cu seriozitate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>